Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez hülyén venné ki magát?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez hülyén venné ki magát?

Figyelt kérdés

Nő vagyok. Volt egy ismerős, aki eléggé barátkozott velem, napi szinten keresett. Én nem voltam túl érdeklődő, de bánom azóta. Akkor volt egy haldokló kapcsolatom, ma már szakítottam.

Szeretnék beszélni vele, de személyesen nincs erre lehetőségem most. Arra gondoltam, írok egy e-mailt, amiben minden benne van, miért voltam olyan, mit érzek most és elküldöm neki. Majd írok egy sms-t, hogy kérlek néd meg!

Benne lenne az e-mailben, hogy találkozunk, ha ő is érez még valamit.

Lehet ez gyerekes, de annyi mindent kell neki elmondanom, hogy ha felhívnám, nem jönnének a gondolatok.

32 éves a srác.

Ki fog nevetni, ha megcselekszem?

2012. aug. 8. 22:41
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Veszíteni nem fogsz vele;) jobb megtenni vmit, amit lehet bánunk, mintsem meg nem tettként bánni
2012. aug. 8. 22:42
 2/11 anonim ***** válasza:
Simán elküldeném az e-mailt,nincs ebben semmi.Ha válaszol nyert ügyed van,ha nem,akkor legalább megpróbáltad.
2012. aug. 8. 22:43
 3/11 A kérdező kommentje:

Csak nem gyerekes ez?

De most se alkalom rá, rég láttam, illetve rendezettebben tudnám elmondani.

2012. aug. 8. 22:43
 4/11 Mókusgyilkos ***** válasza:
küld csak. veszíteni nem veszítesz nem de?
2012. aug. 8. 22:44
 5/11 anonim ***** válasza:
Lehet,hogy még értékelni is fogja,hogy őszintén tisztázni akarod a dolgokat...és,hogy ennyi mindent megteszel ..
2012. aug. 8. 22:49
 6/11 anonim ***** válasza:
Ha úgy érzed, hogy meg kell ezt lépned, tedd meg. Én is bátrabb vagyok írásban. Veszteni valód nincs. Csak arra vigyázz, hogy ne árulj el túl sok érzelmet, nehogy tömény legyen neki a dolog.
2012. aug. 8. 22:50
 7/11 A kérdező kommentje:
Értem.Próbálok majd vigyázni, de minél inkább figyelek erre, annál inkább mesterkélt lesz. Tiszta szívből fogom írni.
2012. aug. 8. 22:52
 8/11 anonim ***** válasza:
Helyes. :)
2012. aug. 8. 22:52
 9/11 A kérdező kommentje:

Pont nála csináltam azt, bár sms-ben, hogy annyira vigyázni akartam a szavakkal, hogy tökéletesen az ellentetjét írtam annak, amit éreztem, amit akartam.

Helyre kell hoznom.

2012. aug. 8. 22:55
 10/11 anonim ***** válasza:
A nyíltság és az őszinteség nem gyerekes, ellenkezőleg, érettnek kell hozzá lenned, hogy felvállald magad.
2012. aug. 8. 23:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!