Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok ez miért van így? :/

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ez miért van így? :/

Figyelt kérdés
Én egy kedves fiú vagyok... a lányok szerint sem nézek ki rosszul.Sok haveromról tudom hogy pervez...Van egy haverom aki eléggé elhízott folyamatosan mondja nekik a perverz dumáját erre mikor megfogta egy jó csaj seggét ő nem szólt semmit... később meséli hogy egy másik csajjal meg nem régibe smárolt. Nem tudom mit tegyek... legyek rámenősebb netalán perverzebb? :/ Ez jön be a csajoknak?
2012. aug. 7. 23:00
 1/9 anonim ***** válasza:

Nekem biztos nem. Ott is hagynám rögtön az ilyet.

14/L

2012. aug. 7. 23:02
 2/9 anonim ***** válasza:

Azok a lányok hozzá is valóak,ne is sajnáld tőle őket.Nekem a normális aranyos fiúk tetszettek mindígis,nem azok a bunkók és a baráti körömben is azok a nyerők..szóval olyat kell keresned,aki hasonló hozzád.Kedves fiúhoz kedves lány.:)

18/L

2012. aug. 7. 23:06
 3/9 anonim ***** válasza:
nem lehet hogy a perverz barátodnak csak a szája nagy és csak kitalálta a dolgokat? gyakori ez a tinik körében. Amugy ne legyél Te is ilyen, a normális csajok nem ezekre buknak.
2012. aug. 7. 23:11
 4/9 anonim ***** válasza:
Egyszerűen ő magabiztosabb és nem csak várja, hogy a sült galamb a szájába repüljön. Persze ő már egy túlzásba esik. A te esedet és az övé között van az arany középút.
2012. aug. 7. 23:14
 5/9 anonim ***** válasza:
Azzal a perverz viselkedéssel olyan csajokat fog maga köré vonzani, akik csak a szexre hajtanak majd. Elhíresül majd mindenki baráti körében, hogy "ő a rámenős, perverz pasi", aztán majd ha akar, akkor sem talál magának lelkitársat. Ne legyél olyan, mint ő! Légy önmagad, és egyszer majd neked is eljön életed szerelme!
2012. aug. 7. 23:16
 6/9 anonim ***** válasza:

Kedves fiúknak a mai világban nem jut nő.Én nem egyszer bepróbálkoztam de még csak esélyt se adtak nekem,azóta szarok is nagy ívben a nőkre.Rohangáljon utánuk az akinek 6 anyja van,úgy is csak átbasszák meg megbolondítják,meg tönkre teszik az embert.

21/F

2012. aug. 7. 23:51
 7/9 anonim ***** válasza:

Van az unokabátyámnak egy dagadtabb ismerőse. Utálja, de mindig feljár hozzájuk. Kiment csinálni valami innivalót, mert általába sokan szoktak fentlenni nála. (kb.5-6-an, velem együtt. de nem mindig, van mikor kevesebben, vna mikor senki). Naigen, elment a szobájából a konyhába. én voltam egyedüli lány. Ültem az ágyon, pofáztam, röhögtünk, erre a dagadt csávó elkezdett lehúzni az ágyról a földre, az Ölébe, úgy, hogy a nacim már levolt csúszva. Szerencse hogy hosszított felső volt rajtam, mert éreztem hogy kint a bugyim. Nagyon égő volt. Elkezdtem síkitozni, mert megijedtem. (hirtelen történt, meg a csávó is taszít. xD) Ütögettem, stb.

Szóval nem, nem jön be. Ja, és mikor visszaért a unokabátyám, majdnem eltörte a csávó orrát. Mikor próbált elmenni, a haverjai is belerúgtak egyet. Szóval így szemétkedj a hugicával.:DD

2012. aug. 10. 20:44
 8/9 avellana ***** válasza:
Számomra eleve hányingerkeltő az ilyen viselkedés. Mégis mit képzel?
2012. aug. 10. 20:49
 9/9 anonim ***** válasza:

jaajj nee nee. ne mond már hogy komolyan neked ez jön le az egészből, hogy óóó igen most akkor én is perverz p..öcs leszek.

Persze kellemetlen megértem, de csak érzed azért te is hogy mondjuk lehetnél rámenősebb vagy akármi csak azért mondom mert te is ezt írtad. Egyébként nyugi, ha ilyeneket csinálsz téged is fognak elküldeni bőven csajok, de valószínűleg lesz is csajod. Aztán majd csak kikupálódsz.

2012. aug. 10. 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!