Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szeretik a nők a buszsofőröket?
Nekem negy sztorim van.
Egy akkor 17 eves lany beleszerelmesedett egy hazas, gyerekes buszsoforbe aki ki is hasznalta a szitut ugy egy evig.
Egy ismerosomnek buszsofor a ferje es korabban is csak azokkal jart, o imadja oket.
Egyszer mikor mentem haza gimibol egy sofor egy fogyatekos, nagymellu lanyt invitalt fel a lakasara az osszes utas fule hallatara.Undorito volt.
Egy videki sofor tobbszor letapizta a baratnomet m ikor szallt fel, panaszt tett, kirugtak.A sofor felesege a baratnomet hibaztatja.
En soha nem kezdenek soforrel, plane bkv-sal nem....
Az a legjobb,mikor az első ajtónál állnak vagy 3-an és alig tud az ember felszállni.
Sajnos errefelé az ilyen mindennapos.Oké beszélgessen(bár ez a volán szabályzatai szerint tilos) de ne úgy,hogy a busz hátuljából is lehessen hallani.Van egy lány aki nyomul a sofőrre,össze-vissza riszálja a seggét,ha felszáll egy utas,akkor ő kezeli a kasszát és a jegykiadó gépet.Ordibál,nyerít(ezt szószerint értsd).
2 olyan sofőrt ismerek,aki a családját hagyta ott,egy "kislányért".
Ez igaz. Énse tudom miért.
Anyám olyan munkahelyre ment el dolgozni egy éve, ahova busszal jár be. (Külön busz, csak az ott dolgozóknak).
Azóta úgy elrib@ncosodott, hogy az eszméletlen. Őis a buszsofőrökkel van "jóba", de kitudja mennyire jóba.
Tudom, hogy anyám, de akkoris. namind1. Én amúgy kifejezettem utálom a buszsofőröket. Rossz élményem volt az egyikkel, azóta undorodom az összestől.
(Meg akart erőszakolni, 14 éves koromban, mikor egyedül voltam a buszon. A mázlim az volt, hogy az egyik fiú haverom lent várt a buszmegbe, és tudta milyen a buszos csávó. Ha ő nincs ott, és nem "töri be" az ablakot, akkor .. )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!