Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, nektek bejönne egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nektek bejönne egy srác aki 2 méter felett van?

Figyelt kérdés
Én valamivel e fölött vagyok, és eléggé zavaró tud lenni, hogy nehéz lányt 180 körül találni.

2012. aug. 7. 15:35
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Inkább legyél magas mint alacsony..162 cm 18/F
2012. aug. 8. 19:53
 12/23 anonim ***** válasza:
56%

" Ó,nekem nagyon bejön(ne) a ismernék ilyet...:) "

Jellemző... Bejönne miközben azt sem tudod, hogy ronda-e mint a bűn, mennyire gnóm az égimeszelő magasságával, és ha már itt tesz fel ilyen gyökér kérdést, akkor mennyire lehet egy besavanyodott bunkó életunt f...

Hülye mai libák!

2012. aug. 9. 00:18
 13/23 A kérdező kommentje:
Ugye tudod hogy ezt a kérdező is látja? Srác, legalább privibe küld neki... Mondanám hogy küldök privibe képet, csak hogx lásd nem vagyok 'gnóm égimeszelő', de mégegyszer írom: hetero vagyok. Könyörgök, gondolkozz már mielőtt f*szságokat írsz.
2012. aug. 9. 00:45
 14/23 A kérdező kommentje:
Az hogy te is fennt vagy az oldalon, gondolom azt jelenti, hogy neked is van kérdésed, kiírtad, kaptál rá választ. Nekem is volt kérdésem, és ugyan ez a folyamat lejátszódott. Örülnék ha küldenél privit, hogy ezt megbeszéljük, általában pozitív véleményem van vadidegen emberekről, de valamiért rólad nem zudom elképzelni, hogy az legyen. Minden ember aki azzal áltatja magát, hogy életunt az, aki neten feltesz egy ilyen kérdést, az vagy hazudik, vagy ő maga az, aminek mást állít be. Kezhetnélek győzködni, hogy nem vagyok se beképzelt, se felszínes, se depressziós, se életunt, és általában el is kezdeném bizonyítani, de most lesz*rom. Akkor várom a leveled. (Felőlem ide is írhatsz)
2012. aug. 9. 00:57
 15/23 A kérdező kommentje:
Van a mondás hogy valakit kibeszélnek a háta mögött. Ezt nem kell szó szerint venni, mert az illető esetleg meghallhatja, és esetleg több mint 2 méter, így esetleg eltörné valamelyik végtagod, ha az a szerencse érné, hogy találkozik a kibeszélővel. Már most szeretnék veled személyesen beszélni, hogy hogyan is gondoltad ezt a kommentet, elég rosszul bírom az ilyen kritikát. Komolyan mondom, találkozzunk.
2012. aug. 9. 01:06
 16/23 anonim ***** válasza:

Abból a szempontból tényleg igaza van, hogy röhejes hogy valaki feltesz egy ilyen kérdést és vannak lányok akik egyből kikezdenének vele, úgy hogy még nem is látták, nem beszéltek vele stb:) Mert ez az oldal már nem azt a funkciót tölti be mint régen, kb. már társkereső lett.

szerintem ezt akarta ő is átadni, csak bunkóbban sikerült a kelleténél:D

22/N

2012. aug. 9. 09:17
 17/23 anonim ***** válasza:
37%

Érdekes hozzászólások...én is válaszoltam a kérdésre, ami nem több volt, mint bejönne-e a lányoknak. Lehet indirekt szándékot feltételezni, de én kikérem magamnak. Sem nem vártam privátot, sem nem küldtem privátot!

Kérdező, itt mindig érkeznek ilyen jellegű válaszok, ez a kedves hozzászóló már az én válaszaim után is többször minősíthetetlenül reagált, mert nem az ő szája íze szerint fogalmaztam meg a véleményem. Nem kell ezzel foglalkozni, remélem kinövi a csalódottságát.

2012. aug. 9. 12:22
 18/23 anonim ***** válasza:
nem
2012. okt. 22. 19:33
 19/23 anonim ***** válasza:
Minden lánynak a magas fiúk kellenek, minél magasabb, annál jobb. Ha lenne 3 méteres férfi, szó szerint a nyálukat csorgatnák utána.
2012. okt. 22. 19:38
 20/23 anonim ***** válasza:
Nagyon nagyon bejönne! :)) 179 vagyok, de cipővel 180 cm is vagyok :D
2012. okt. 22. 19:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!