Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek milyen udvarlás jönn be, és mit mondjon nektek egy srác hogy viszonoznátok az ismerkedést?! Kort is írjatok légyszi!
Nekem az tetszik ,ha elsőnek szemez velem ,rám mosolyog ,és (adjaazég!) oda is jön hozzám.
Elég egy köszönés és ,hogy megjegyezze csinos vagyok.
Onnantól nyert ügye van!:)
15
Köszi aranyosak vagytok ! :)
18/f
Jöjjön oda hozzám és rögtön egy témával nyisson. Ami nem árt, ha érdekes.
Elegem van abból, hogy oda jönnek hozzám és tőlem várják az égi áldást.
Nekem még csak az sem igényem, hogy elmondják milyen csinos vagyok, valószínűleg magamtól is felfogtam, hogy tetszek neki. folytonos beszédtéma.
És nem kellenek sablon kérdések: hány éves vagy mit tanulsz mizu miért vagy itt blabla..
Kérdezzen valamit, kérje a véleményemet valamiben, de ne direkt rohanjon le, hogy bejövök neki, mert akkor összestresszelem magam és nem lesz a dologból semmi. A jelenlegi pasim indirekten nyitott, véleményemet kérte valami hülyeségben, ezen jót röhögtünk és kávézás lett a vége :)
(25)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!