Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ez a tanárom részéről?
Most érettségiztem. Van egy férfi tanárom, aki 4 évig tanított. 15 évvel idősebb nálam, nőtlen.
Elég hallgatag, ha rátört, szórakoztatta az osztályt, de amúgy elég komoly.
Észrevettem, hogy különc velem. Minden óra előtt jön, megnézi a jegyzetemet hol tartunk, pedig mindent mindig feljegyez.
Volt, hogy a folyóson ültem, mellettem egy o.társam. Odajött, a lánynak beszélt, felnéztem, és olyan pillantását kaptam el, hogy zavarba jöttem, mélyen nézett a szemembe.
Érettségi előtt mintafeladatokat nézegettem a folyosón, odajött, hogy segíthet-e , értek e mindent.
Ez még csak el is ment.
Jött az írásbeli. Előtte nap este rámírt sms-ben. Hogy honnan tudta a számom rejtély, talán közösségiről. Mondta, nézzem át ezt-azt, mert előfordulhat majd. Másnap megírtam, később csörög a telefonom, ő volt az. Megkérdezte milyen lett, mi volt benne? (Kétlem, hogy még nem nézte meg, ő javította)
Eljött a szóbeli. Lefeleltem nála. Később kijött a folyosóra, hogy gyönyörű felelet volt. Beszélgetett, mint előtte soha. De gondoltam azért van, mert elmegy az osztályunk végleg.
Rámírt sms-ben később, hogy hova vettek fel, melyik város? Válaszoltam.
Pár napja msn-en voltam, rámírt. Mondta, hogy szomorú, magányos, nincsenek barátai, se barátnő. Kérdzte, nekem van-e? Nem házasodom-e még?
Ez természetes érdeklődés lenne? Kicsit kezd nekem kínos lenni.
Most érettségiztem le.
Kedvelem, mint embert, örülnék, ha tartanánk a kapcsolatot, mint néhány tanárommal, de nem így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!