Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Szerintetek?
Hát de nem?
Jó tessék:
190 centi vagyok , 79-81 kg , kék szem , barna haj, átlagos arc.
"esetem vagy :P"
"Kinek nem?:D"
"itt vagyok én!*-*"
"Legyél mindig összinte :) Am nagyon szép szemed lehet :)"
Itt egy kép rólam:
Ja hogy nem david hasselhoffra számítottatok :O ? pedig az összes paraméter egyezik... De jó tudni ,hogy mindenkinek így bejön...
Köszönöm a hozzászólásokat. Nos vékonynak egyáltalán nem tartom magamat, szépnek sem, ezért írtam az átlagos arcot.
Johnny Bunny. Nos van abban igazság amit mondasz, de sok mindenben tévedsz. Nem vagy jó emberismerő, hisz az már rég leesett volna, hogy önbizalom hiányos vagyok. Eszem szerintem van, mivel orvosira készülök, eddig kitűnő tanulmányi eredményekkel. Van jövőképem, céljaim, amiket meg akarok valósítani.
Az, hogy mennyire keltem fel a lányok érdeklődését nem rajtam múlik, sok lány barátom van, volt aki járni is akart velem. Azért írtam le ezeket, hogy tudjam körülbelül mire számíthatok.
Ismerőseim szerint jó a stílusom, bár elég konzervatív vagyok.
A szemem nekem egyáltalán nem tetszik, de mindenki másnak igen.
Hűséges típusnak tartom magamat. Őszinte vagyok nagyrészt, bár már voltak esetek, amikor inkább kicsit "kiszíneztem" a sztorit a várható következmények miatt.
Van egy lány, akibe bele vagyok esve, viszont ő visszautasított. Másba nem vagyok szerelmes, viszont nála ilyen barátzónás vagyok...
10-es skálán 7-es esélyem van nála (tudom, hogy ez hülyeség), de akkor miért kosarazott ki? Nagyon jóban vagyok vele, szinte minden nap beszélünk.
Ne fuss utána, mert azzal nem mégy sokra. Ha nem jöttél be neki mint pár, ne erőlködj. Legyél kicsit tökösebb. Kezdj más lánnyal, akinek bejössz.
25/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!