Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Úgy smsezgetnék vele, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Úgy smsezgetnék vele, de nincs pénz a telóján (már hetek óta). Hogy utalgathatnék rá, hogy esetleg feltölthetné? :D

Figyelt kérdés

Az előző(első) barátomban imádtam, hogy akárhányszor eszébe jutottam, küldött egy szép, vagy ari smst.:) A mostani barátommal 1 hete vagyunk együtt, és nagyon jól esne legalább néha egy-egy jóéjt sms. De neki már hetek óta nincs pénz a telóján. Nem csóró, lenne pénze rá. De kicsit gáz lenne, ha mondanám neki, hogy töltse már fel a kártyáját.:/ Hogy tudnék esetleg utalgatni rá, hogy feltölthetné, és küldhetne néha pár smst?:P

16/L

2009. júl. 20. 00:37
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
75%

Nem kellene, hogy mások pénzével gazdálkodj.. Ne te döntsd el, hogy mennyire csóró és mire kellene költenie.

Mohó és önző szintén ne legyél.

2009. júl. 20. 00:42
 2/11 A kérdező kommentje:
Igen, írtam is, hogy nem akarom megmondani neki, mire költse a pénzét (csak aztán inkább kitöröltem a szövegből, mert túl hosszú lett volna:D), de mégis jól esne néha-néha egy smsecske... és szerintem mindenkinek.
2009. júl. 20. 00:46
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
megmondhatod neki ha akarod. vagy akkor te se hívd vagy smsezz neki és akkor majd feltűnik neki.
2009. júl. 20. 00:49
 4/11 A kérdező kommentje:
Eddig nem küldtem neki én sem smst. Arra gondoltam, mi lenne, ha küldenék neki néha jóéjt smseket, vagy valamilyeneket, és nem tudna visszaírni, és lehethogy feltöltené a kártyáját, hogy tudjon válaszolgatni az smseimre.:D Vagy gáz, ha egy csaj küldi az smseket, mikor a srác nem is válaszol rá?
2009. júl. 20. 00:57
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
és arra nem gondoltál, hogy talán nem véletlenül nincs pénz a telóján? esetleg lehet h zavarja h te állandóan sms-ekkel bombázod, lehet h nincs kedve folyton folyvást sms-ezgetni... bocsi, de megeshet...
2009. júl. 20. 01:14
 6/11 A kérdező kommentje:
Az nem lehet, hogy azért nincs pénz a telóján, mert állandóan smsekket bombázom, mert még egyetlen egy smst sem küldtem neki.:D:D
2009. júl. 20. 01:16
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
ha még nem is küldtél neki sms-t akkor meg miért panaszkodsz h ő sem küld?? ha küldenél neki, gondolom rájönne h "hoppá, vissza kellene írnom a csajomnak, lehet h jó lenne feltölteni a kártyámat?!"
2009. júl. 20. 01:20
 8/11 A kérdező kommentje:
Nah ezt kérdeztem előbb, hogy jó lenne, ha én írnék neki?!:D
2009. júl. 20. 01:23
 9/11 anonim válasza:
írd neki, hogy: "szerintem feltölthetnéd a telódat,.. szerintem"
2009. júl. 20. 02:03
 10/11 anonim ***** válasza:

lány létemre eleinte joéjtsms-t küldtem,most már inkább hivás esténként ha aznap nem találkoztunk...miért én? mert nekem 4x kevesebbe kerül...igy ha akar vmit,akkor megcsörget,visszahivom...

nem miondhatod meg neki,hogy mire költse a pénzét,16évesen nem mindenkinek van heti többezer forintja,és még nem ismered annyi ideje,h ezt közölje is,mivel ő a Férfi....

22/L

2009. júl. 20. 07:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!