Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt nudisták? 17/L
Én pasi vok. Én nudiztam már Sziksósfürdőn.
Sok sikert a nudi-barátnő kereséshez.
Én is gondolkoztam rajta, hogy elmegyek egy ilyen helyre. Hol laksz.
18/L
Én is csak a kötöttségek miatt mennék! Itthon is ha tehetem meztelenül vagyok, de max egy boxer alsóban.
Azért lányt keresek, mert valahogy talán könnyebb lenne feloldódnom a társaságában. Persze ezt most csak gondolom, lehet nem is így lenne, de egy próbát megérne...talán.
Azért gondoltam, h idegen legyen, mert valahogy ismerősök barátok előtt szerintem jobban szégyellném, h ilyen vágyaim vannak, akit viszont csak pár napja ismerek, nála talán nem lenne nehéz felvállalnom magam külsőleg! Tudom h kicsit fura vagyok, meg a gondolkodásmódom is, de úgy érzem így könnyebben fel tudnék oldódni.
"Fiuk/férfiak közül 10 is elmenne veled, amíg a csajok közül 1. Az ellentétek jobban vonzzák egymást..."
Igen, valahogy így van! És valahogy úgy érzem, egy lány mellett sokkal kevésbé érezném magam kellemetlenül!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!