Lakáson kivül meztelenkedni?Hát max a kertben,de már ott is fene tudja kilát.. :S
2011. ápr. 26. 16:48
3/15 anonim válasza:
én is csak a fürdőkádba :D
de amugy van egy haverom,(azt osztály szinte legnagyobb k**-ja..)és a táborban (jó ez nem meztelen de)felső nélkül napozott miszerint: "egyenletesen lebarnulok"
és ott voltak egy csomóan akik nem voltak kirándulni..ezt egyik mbrátnőm mesélte mert én voltam a túrán
2011. ápr. 26. 16:53
4/15 anonim válasza:
Előzőnek:
És azt rajta kívül meg ha tényleg a suli k*rvája,akkor az alkalmi pasiján kívül ki látja?:D
Amúgy meg nem szeretek.Max otthon,de inkább bugyi-melltartóban.:D
14/L
2011. ápr. 26. 17:33
5/15 :) :) :) válasza:
nem
2011. ápr. 26. 18:53
6/15 anonim válasza:
Utálok meztelen lenni.
2011. ápr. 26. 19:22
7/15 anonim válasza:
én csak a fürdőszobában.
2011. ápr. 26. 21:44
8/15 anonim válasza:
Én nem vagyok szégyellős, de azért nyilvános helyen nem meztelenkednék.
Barátomnál, ha csak ketten vagyunk (tesójával lakik) vagy itthon, ha csak én vagyok, úgy jó (főleg nyáron :)).
Barátommal sokszor együtt "meztelenkedünk", ami több szempontból is jó. :D
Amúgy meg nincs jobb, mint ruha nélkül hozzábújni a szerelmedhez és úgy aludni. :)
L/24
2011. ápr. 27. 01:02
9/15 anonim válasza:
Én nagyon szeretek meztelenül lenni, főleg nyáron. Otthon nagyon sokat vagyunk ruha nélkül a párommal, alváshoz nem szoktam felvenni semmit. Lakáson kívül mindig van rajtam ruha, én még soha senkit sem láttam utcán pucéron. :) Talán kertben, sajnos nekünk az nincs. Ha a szüleimnél vagy tesóimnál vagyok, igaz nem vagyok szégyenlős előttük, de kerülöm a hosszan tartó meztelenkedést.
2011. ápr. 27. 10:41
10/15 anonim válasza:
Én nem tudom megérteni miért nem akarnak nudizni a lányok,amikor a sok férfi szeretné látni a domborait nem értem miírt nem nudiznak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!