Lányok lakáson belül és kívül szerettek nudisták lenni?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 26. 16:21
11/15 anonim válasza:
Én szeretek otthon meztelenkedni, nyáron mindig úgy alszok és ha egyedül vagyok pl. meztelenül tornázok meg ilyenek.
Talán elmennék nudista strandra is DE! a nyálcsorgatós férfiaktól (főleg a napszemüveg mögül kukkoló bácsiktól) rosszul vagyok. Ezért nem járok. Elhagyatott helyen normális haverokkal simán levetkőznék szerintem.
Lány/15
12/15 anonim válasza:
Ha valaki kinn van a nudin amúgy meztelenül, de van rajta napszemüveg, attól az már nyálcsorgatós ? Ezek után inkább megvakulok,de szemüveget nem veszek.
13/15 anonim válasza:
A normál strandon üldögélő férfiakra gondolok, akik nagyon sokszor szemtelenül oda-vissza fentről-lefelé végigvizslatják a nőket. A halálom a beszólogatós cigánygyerek fajta. Bár szerintem ők nudista strandra nem mennek, mert a többsége szégyellős.
14/15 anonim válasza:
Egy nudista strandon mindenki azt néz amit akar. (Amúgy aki már többször volt, annak nem újdonság hogy meztelen testeket lát.) De beszólni, füttyentgetni, célozgatni szerintem modortalanság - etnikumtól függetlenül. Amúgy aki naturista az sose is tenne ilyet.
15/15 anonim válasza:
Természetesen igen,nem jelent gondot a meztelenség. 36N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!