Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy fiú aki tetszik, de ő roma. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Van egy fiú aki tetszik, de ő roma. A szüleim eltiltottak tőle. De teljesen más mint a többi. Már kiskorától kezdve nevelőszülei vannak, és én is 1 éve ismerem. Mit tegyek? Próbáljam meggyőzni a szüleimet? Vagy tényleg felejtsem el?2012. aug. 6. 09:50
11/19 anonim válasza:
én is így voltam mint te, aztán rájöttem, mikor eltűntek a cucacim... mindene megvolt, de mégis meglopott, szerencsére elköltöztünk
12/19 anonim válasza:
Hát erre elég nehéz válaszolni, mert lehet a csávó teljesen rendben, attól még, hogy roma származású. Szerintem ha kijönne rajta a roma mentalitás, az már kis kora óta látszana. Az egyik ismerősömék roma kisfiút nevelnek, de Ő kb. 6-7 évesen elkezdett nagyon szófogadatlan lenni és agresszív. Persze itt az is közre játszik, hogy a kisfiú időnként találkozhat az igazi szüleivel és erősen befolyásolják. A te álmaid tárgyánál is megvan az esély, hogy idővel elkezd érdeklődni a fajtája felől.
13/19 anonim válasza:
Engem nem tiltottak a roma fiútól, magamtól elég hamar rájöttem, h nem jó vele kezdeni. És igazam volt. Bár ne lett volna, akkor lenne végre 1 kivétel! (Nem lopott meg ilyenek csak lusta volt dolgozni).
15/19 Diavolino44 válasza:
Bar az irtassal en sem ertek egyet, de egy jo kis izolalassal mar igen. Szerintem ha osszezarnank oket, 1 het alatt kipusztulnanak. :)
Amugy meg jol tettek a szuleid! Ne keveredj! Van a mi fajtnakban is bunko nagykepu, de o legalabb a neveltetese miatt, paraszt...
16/19 anonim válasza:
Olyannal jöjj össze, aki magyarnak tartja magát, és máris pontot tettünk az ügy végére.
18/19 anonim válasza:
Én ismerek egy családot, ahol az anya magyar az apa cigány. Nagyon aranyos kis család 3 gyerekük van , a legnagyobb tisztára cigány vonásai vannak, a másik kettő szőke kék szemű. Szóval én nem tudom, de szerintem ők is emberek, úgy általában mások, más szokások, más temperamentum, de köztük is vannak jó és rossz emberek. Ugyanúgy mint a magyarok közt is.
19/19 anonim válasza:
Bárki bármit mond a cigány az cigány!!!
Ha meg te vonzódsz a cigányhoz akkor már baj van, szerintem akkor benned is van egy kis vér......... Sajnállak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!