Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért vagyok csak haver...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vagyok csak haver minden fiúnak?

Figyelt kérdés
14 éves vagyok, még nem volt barátom, de szerelmes már voltam (3-szor). Mindháromszor egyoldalúan. És már lassan beleőrülök hogy mindenhol párok vannak együtt, meg jó csávók, a barátnőim is mesélnek a barátjukról. Van sok fiú barátom/haverom, de senkinek nem vagyok több, csak haver, nem is jövök be nekik. Az az igazság hogy nem vagyok se kövér se csinos, inkább ilyen "van mit fogni" alakom van. Most megyek gimibe, és nem tudom mi lesz. Annyira tudnék szeretni valakit, nem akarok szexelni, csak arra vágyok hogy valakinek én legyek a legszebb és szeressen. Amúgy szüleim, barátnőim nagyon szeretnek, úgyhogy nem vagyok szeretethiányos... legalábbis remélem :)

2012. aug. 6. 00:26
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Sok oka van, de főleg a korod és a lelked minősége.:) Az a szeretetfajta, amire Te vágysz szerelmi kapcsolatban, az nagyon ritka, és érett fajtája a szeretetnek. Idősebb emberek közt gyakoribb.

Az emberek 80-90%-a nem ezt akarja szerelmi kapcsolat címén, mint amit Te most megfogalmaztál. Én is a Te cipődben járok, 36 évesen.:)

És tovább nehezíti a helyzetet, hogy úgy tűnik, mintha lányokban gyakoribb lenne ez a minőség, mint fiúkban.

2012. aug. 6. 00:31
 2/13 A kérdező kommentje:
akkor arra még várhatok, jóó sokáig :|:)
2012. aug. 6. 00:34
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

:) Én is régóta várok.:)

Amikor sikerült, akkor is - utólag tudom - a fiú nem azt élte meg, amit én. A szerelmeskedésben se. Van is egy szavazásom az IWIW-en erről, hogy mennyifélét jelenthet a szex - kinek-kinek lelki alkattól függően.

2012. aug. 6. 00:47
 4/13 A kérdező kommentje:
Ja igen. Volt egy o.társam, egész évben belé voltam este, tudta jól, nem kellettem neki, múlthéten meg már küldözgette az sms-t, szóval most már jó vagyok? :s
2012. aug. 6. 00:53
 5/13 A kérdező kommentje:
de ő volt az egyetlen fiú akivel a legtovább jutottam (inkább küszködtem).
2012. aug. 6. 00:57
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon hasonlókat tapasztaltam én is.

Majd biztos ír más is, okosabbak leszünk.:)

2012. aug. 6. 01:01
 7/13 A kérdező kommentje:
remélem :D Amúgy a legtovább az annyit jelent, hogy folyosón letaperolt, megölelt, de semmi komoly... odáig is voltam, mert azt hittem hogy szeret, de nem.
2012. aug. 6. 01:02
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Tudom, hogy ilyenkor édes kevés a "ráérsz még" duma, pedig igaz. Tudom mit érzel, én 16 évesen már majd meghaltam, hogy legyen barátom. Aztán 17 évesen volt az első (csók volt a maximum), aztán rá kellett jönnöm 7 hónap együtt járás után, hogy csak "a szerelembe voltam szerelmes", nem a srácba. És bár kedveltem, szakítottam vele. Ő viszont tényleg szerelmes volt. Két éven át írta a szerelmes leveleket, felbukkant helyeken, ahol tudta hogy vagyok, nagyon nehéz volt. 10 évvel később találkoztam vele, felesége volt már, de még mindig láttam a szemében ugyanazt a csillogást. Hát ezért és másért sem érdemes ezt siettetni.

Azóta azt vallom, hogy sosem kell kapcsolat csak azért, hogy "legyen valaki", akkor már inkább egyedül. És ez bejött. 28 évesen találkoztam a férjemmel, egy hét múlva 7 évesek leszünk, 3 gyerekünk van. :o)

Ezt kívánom Neked is, addig meg sok türelmet, és élvezd azokat a dolgokat, amiket barát nélkül is lehet! Tanulj, sportolj, olvass, és itt a nyár, kell egy jó fagyi is! :o)

2012. aug. 6. 01:03
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Hát látod, ez a fura. Erről beszéltem részben. Vannak a szeretetnyelvek, amikről Gary Chapman írt sok könyvet. Hogy ki miben éli meg a szeretetet, szerelmet, mitől érzi, hogy szeretik. Nekem is a testiség az, az érintések, ölelések. De másoknak, sokaknak nem az az. Biztos érdekes Neked , keresd meg a könyveit!
2012. aug. 6. 01:05
 10/13 A kérdező kommentje:

http://www.youtube.com/watch?v=mMko0xeTtpI

mostanában erre vagyok rákattanva, nagyon szeretem :)

az oké, várjak, meg korai, de ez ellen nem tehetek semmit! ezt érzem és kész :s

2012. aug. 6. 01:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!