Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell egy nőnek szépnek lenni ahhoz, hogy legyen párja? Nem elég, ha átlagos külsejű?
Ha kedves, tisztelettudó, őszinte, konzervatív, de mégis bolondos, az miért nem jó?
Miért kell a szépség is?
Átlagos lány vagyok a fenti tulajdonságokkal, de omlanak értem a férfiak.
Ha omlanak érted, akkor mi a bajod?
Akkor már te magad rácáfolsz a kérdésben kiírtakra (=azaz, hogy szépnek kell lenni)? ;)
Akkor mi a valódi kérdés?
akkor meg mi a gond ha omlanak a pasik??
amúgy h kinek mi a szép a relatív! Áhh de ez a kérdés megint ugyanaz a téma mint a többi, miért a rib@ncok miért a modellek a csúnyák átlagosak vékonyak ducik ésatöbbi, külső kontra belső...
BOCSÁNAT!!!
Kimaradt a nem.
NEM OMLANAK értem, pedig elvileg mennyire ezt keresik. :(
fogalom zavar..
tisztázzuk: ha valaki nem szép akkor az ronda :D olyan h széda nincs.
majd ha tudsz normálisan fogalmazni akkor beszélhetünk.
az átlagos csaj meg NEM ÁTLAGOS már mint állandóan azzal jöttök h sok a pláza cica a ribis csaj meg tököm tudja és brühü mama szegény pasik meg szegény "átlagos csajok"
de ha ennyi van belőlük [SZERINTETEK] akkor nem az az átlagos?
amire ti gondoltok az a jellegtelem, unalmas :) nagyon nem m1.
amúgy meg éljenek a szexi punk csajok :)
Én is átlagos vagyok, értem sem omlanak, de megtaláltam azt az egyet, akinek én vagyok a legszebb. :)
Te is megtalálod majd! Bízz magadban! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!