Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet az oka annak, ha egy nőnek nem az tetszik, hogy a férfin van egy kis izom, hanem az, ha olyan átlagos izmos-hájas vékonyabb?
Figyelt kérdés
2012. aug. 3. 10:58
1/13 anonim válasza:
Annyi, hogy ízlések és pofonok. Van akinek ez tetszik, van akinek az.
2/13 anonim válasza:
nem Te vagy véletlen a 24/F
Amúgy meg nekem jobban tetszik az izmos de nem vetem meg a pici-pocit..:D
3/13 anonim válasza:
Jaj, hagyjátok már ezt a marhaságot, hogy nem jöttél be egy lánynak, aztán jössz ide rínni, hogy hülye nők, nem igaz már miért nem tetszek neki, biztos inkább hájasnak kéne lennem. Baromira nem ezen múlik...
4/13 anonim válasza:
11:00 tök poén de sztem én vagyok az a 24/f :D már ha arra a kérdésre válaszoltál h milyen alkatú pasik jönnek be v vmi ilyesmi :)
5/13 anonim válasza:
azt írtad, hogy szálkás pasik jönnek be de 1 kis pocak az jöhet, ugye?
6/13 anonim válasza:
nem, mégsem olyan kicsi a világ :D
8/13 A kérdező kommentje:
3-as válaszoló: szó sincs róla:) nem azért tettem fel a kérdést.Valaki írta, hogy én vagyok-e a 24/F, igen, én, és egy itt feltett kérdésre adott válasz miatt lettem kíváncsi.Ennyi:D
2012. aug. 3. 11:10
9/13 anonim válasza:
10/13 A kérdező kommentje:
Én is ilyenekre gondoltam, amikor izomról beszélek:)
2012. aug. 3. 11:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!