Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van megközelítési pánikom?
Figyelt kérdés
Jó csajokhoz nem merek odamenni, pedig belegondolva semmi rossz nem történhet, legalábbis annál rosszabb nem, mint amikor oda se megyek. mert akkor ugye már esélyem sincs ha oda se megyek. De vajon mi az ami visszatart? Vadul dobog a szivem, gyomrom görcsbe, ugyérzem nem vagyok elég jó, ha odamegyek akkor is megmarad az izgalom, bár kevésbé mert valamivel felszabadultabb vagyok. De akkor meg nem tudok mit tenni, kamu cuccokat nem lökök, bemondom hogy tetszik, megszeretném ismerni. Ennek ellenére frusztrált maradok. Miért? Túlgondolom az egészet? 19f2012. aug. 5. 20:00
1/1 anonim válasza:
Pontosan ugyanezt érzem én is, amiket leírtál, mind jelen van. Ezért bár régebben még pár lányt lemertem szólítani haverokkal, de mióta beszóltak a külsőm miatt, azóta már egyet sem merek leszólítani. EGy csávó észrevette, hogy buliban is ott állok, haveorm meg minden csaj leszólít, rám szól, te miért nem mész oda lányokhoz. HÁt fasza, ha ennyire látszik, hogy félek alányoktól, akkor nem is csoda, ha egy lánynak sem kellek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!