Fn.hun néztétek magyarnak a lehetséges megközelitési megoldását? Miben tér el nektek?
Nekem -4.... pedig annyira logikus volt, meghalok... és nekem is minden pont kell, hogy felvegyenek. :/
Megnéztem fn.hu-n, és például
a második feladatban nem a "milliószor megírták" meg a msik idézetet választottam, hanem azt írtam, ami kb a legeleje a szövegnek: amiről beszélni szoktál, szeretném, ha egyszer már megírnád.
Apollinaire-t írtam Victor Hugo helyett oda, ahol szerzők nevét kellett behelyettesíteni, és most már értem, hogy miért ő az.... de végül is Apollinaire-re is ráillik az a szöveg, úgyhogy reménykedem... :/
és amikor arról volt szó, hogy mi feltételezi a bensőséges kapcsolatot közöttük, azt artam, hogy angyalomnak nevezi, de gondolom több példa kellett volna, de itt is reménykedem. Szerinted?
Nem mehettem volna el tavaly, így sem fejeztük be magyarból még a 12. es könyv felét sem, tavaly kb a 11 es negyedénél tartottunk év végén...
Szerintem is egyébként elfogadnak többet, nekem az igaz/hamisnál az utolso az igaz lett :S meg a mondatokat ahol ki kellett egészíteni, én ott kicsit másokat irtam, de nagyjábol ugyanez. Jha, meg bonyolult/egyszerűben vesztettem még pontot ezek szerint
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!