Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiús testem van?
2012. aug. 5. 19:25
11/25 anonim válasza:
Most mi a baja annak az illetőnek aki lepontozott, hogy nekem tetszik?... Igen, nincsenek mellei... nem is biztos, hogy nagyok lesznek... de ha onnantól lefele jó, és ez jön be, akkor mivan?... másnak is ez fog tetszeni.
12/25 anonim válasza:
Dehogy van! Tök jól nézel ki! SZEXI!!!
13/25 anonim válasza:
Szerintem olyan 14 max. 15 éves lehetsz, úgyhogy még változni fog a tested. Egyébként tényleg elég lapos vagy.
14/25 anonim válasza:
Elsőre meg lehet mondnani hogy lány. Szóval nem.
15/25 anonim válasza:
Ja és fingom sincs mi ebben a ronda...
16/25 anonim válasza:
Igen az, de remélem az is vagy (nem írtad), mert ha nem, akkor bukta!
A padlószőnyegetek viszont jó! :-)
17/25 anonim válasza:
Bejössz, mint Quasimodonak a limbóláz.
18/25 anonim válasza:
Arcod nem látszik de az alakod jó, adnék beléd valamit!
19/25 anonim válasza:
Igen, fius. MIvel nincs melled es az alakod sem tul noies. De ez meg valtozhat.
20/25 anonim válasza:
A kép alapján jó csaj vagy. 22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!