Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túl fiús vagyok? :/

Figyelt kérdés
Az a baj hogy a barátnőim szerint (és egyre inkább szerintem is) túl fiús vagyok. Ami annyit jelent: alapjában véve nem szeretek vásárolni. max fél óráig lekeöt, de utána..... Meccsekre járok. Nagyon sok meccsre, imádom a focit, ha csak lehet játszom is. Egyáltalán nem érdekelnek a sminkek, szerintem még nem is kell sminkelni még csak 15 vagyok, de van pár ozstálytársam aki ezt nem így gondolja. És nemeszek keveset. Valójában félelmetes mennyiségűeket. Elhízva viszont egyáltalán nem vagyok mert sportolok. Változtatnom kéne? Ne vegyek meccsbérletet és próbáljam ki a sminket?
2012. jún. 24. 23:24
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Jézus Isten..neeem :) Te ilyen vagy, és kész. Nincsen ezzel semmi baj. 15 évesen még tényleg nem kell sminkelned magad. A focit meg lányok milliói szeretik. A sportolás különösen jó, abba ne hagyd :)
2012. jún. 24. 23:26
 2/11 anonim ***** válasza:
teljesen normális vagy! végre nem egy cicababa! :-)
2012. jún. 24. 23:27
 3/11 anonim ***** válasza:
75%
Ha majd a leendő pasid szereti a focit,hálás lessz a meccsekért ;) De figyu a smink nem gond,de azért egy kicsit hajrá,szemre vagy nem tudom,de egy kis smink legyen szerintem,amugy annyira nem gáz.
 4/11 anonim ***** válasza:
Ne! Nem éreznéd jól magad, mert nyilván az nem te lennél! Hidd el, lesz olyan, aki így fog szeretni, amilyen vagy!
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

amíg tudsz nőiesen viselkedni és tudod, hogy nő vagy és nem akarsz egy picit sem fiú lenni és csinosan öltözöl, addig minden oké.

nem kell plázázni, sem sminkelni. kell a halálnak. a sminket valamikor le kell mosni. na akkor lesz ciki, mikor a fiú más külsőbe szeret bele és meglátja, hogy a barátnője nem is úgy néz ki.

jó vagy te így. szerezz egy sport őrült fiút és jól meglesztek ;)

ui.: ne verekedj

6/11 anonim ***** válasza:

Dehogyis ne halgass másra az a lényeg hogy te jólérezd magad.

majd ha a többi lány már nemlátszik az alapozótól majd akkor látni fogod hogy jól döntöttél

2012. jún. 24. 23:29
 7/11 anonim válasza:
100%

először is: ne hallgass másokra, legyél olyan, amilyen igazából vagy, csináld amit szeretsz. Hasonlóképpen éreztem én is, változni akartam, nem a foci miatt vagyok fiús, hanem inkább az öltözködésem, meg hogy nagy rocker vagyok ;) és én se használok sminket. Amúgy szerintem tök jó, hogy vannak még olyanok akik nem néznek ki úgy, mint a qrvák -.-

15/l

2012. jún. 24. 23:29
 8/11 anonim ***** válasza:

Jól vagy így ahogy vagy :)

Én fiú vagyok, mégse vagyok egy nagy focista... nem is erőltetem. Senkinek se tenne jót :D Inkább kosár, vagy bármi.

Mindenki csinálja csak azt ami érdekli! Örülj neki, hogy te smink nélkül is jól érzed magad. Jó is vagy úgy, hidd el!

Egyébként mi srácok szeretjük, ha a lányba és bennünk van vmi közös. Tehát nem baj ha kicsit fiús vagy, legalább van közös téma. Te legalább egyéniség vagy... nem kell másolni az átlagot. Egy sminkkészlettel nem lehet beszélgetni. Meg egy olyan lánnyal se akit csak az érdekel.

2012. jún. 24. 23:30
 9/11 A kérdező kommentje:
jajj :D Nagyon szépen köszönöm a válaszokat :D Tényleg! :D Ezerszer jobban érzem magam mint 15 perccel ezelőtt :D ;D
2012. jún. 24. 23:37
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Örülünk :D
2012. jún. 24. 23:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!