Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl fiús vagyok? :/
amíg tudsz nőiesen viselkedni és tudod, hogy nő vagy és nem akarsz egy picit sem fiú lenni és csinosan öltözöl, addig minden oké.
nem kell plázázni, sem sminkelni. kell a halálnak. a sminket valamikor le kell mosni. na akkor lesz ciki, mikor a fiú más külsőbe szeret bele és meglátja, hogy a barátnője nem is úgy néz ki.
jó vagy te így. szerezz egy sport őrült fiút és jól meglesztek ;)
ui.: ne verekedj
Dehogyis ne halgass másra az a lényeg hogy te jólérezd magad.
majd ha a többi lány már nemlátszik az alapozótól majd akkor látni fogod hogy jól döntöttél
először is: ne hallgass másokra, legyél olyan, amilyen igazából vagy, csináld amit szeretsz. Hasonlóképpen éreztem én is, változni akartam, nem a foci miatt vagyok fiús, hanem inkább az öltözködésem, meg hogy nagy rocker vagyok ;) és én se használok sminket. Amúgy szerintem tök jó, hogy vannak még olyanok akik nem néznek ki úgy, mint a qrvák -.-
15/l
Jól vagy így ahogy vagy :)
Én fiú vagyok, mégse vagyok egy nagy focista... nem is erőltetem. Senkinek se tenne jót :D Inkább kosár, vagy bármi.
Mindenki csinálja csak azt ami érdekli! Örülj neki, hogy te smink nélkül is jól érzed magad. Jó is vagy úgy, hidd el!
Egyébként mi srácok szeretjük, ha a lányba és bennünk van vmi közös. Tehát nem baj ha kicsit fiús vagy, legalább van közös téma. Te legalább egyéniség vagy... nem kell másolni az átlagot. Egy sminkkészlettel nem lehet beszélgetni. Meg egy olyan lánnyal se akit csak az érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!