Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiús testem van?
2012. aug. 5. 19:25
1/25 anonim válasza:
Egyáltalán nem!
Szexi tested van!
4/25 anonim válasza:
nagyon kicsi a melled (lehet, sőt biztos h ez még a kor miatt van), illetve innen nem látszik a feneked (lapos,formás?).
de a lábaid szépek.
6/25 anonim válasza:
szerintem szép tested van,igaz kicsit lapos,de ez a kor miatt van szerintem
7/25 anonim válasza:
ha nunid van az azt jelenti nő vagy. Ha nincs melled...engem nem érdekel :P
8/25 anonim válasza:
Nagyon szép tested van... de sokat számít az arc. Ha az fiús, menthetetlen vagy, akármekkora csecsekkel vagy megáldva. Fordított eset (azaz te) nem lényeg (számomra :D)
F/16
9/25 A kérdező kommentje:
köszönööm:))
2012. aug. 5. 19:41
10/25 anonim válasza:
Rendben van ez, én még szeretem is a kis melleket ;). 19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!