Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt mire véljem?

Figyelt kérdés

Többször előfordult már, hogy találkoztam egy fiúval, minden szép és jó volt, aztán egyszer csak nem reagált semmilyen üzenetemre.

Ennyi nincs bennük, hogy megmondják, hogy bocs mégsem?

Pedig volt köztük olyan aki gyerekkori ismerősöm volt és már akkor is tetszettem neki, meg olyan is, akivel jártunk(igaz alig 2 hétig).

Vagy bennem van a baj? Mert hetente-kéthetente elmegyek a barátaimmal bulizni(olyankor viszonylag sokan keresik a kegyeimet pl táncolni akarnak, vagy meghívni italra stb)vagy a dilijeim miatt, amik egész egyszerűen az éltem része, de ezt sok ember nem biztos, hogy tudja tolerálni(pl orvosi latinul káromkodok, mindenben betegséget akarok felfedezni,sőt alkotok is újakat->részben szakmai ártalom, mert eü-s vagyok).

Amúgy meg könnyen tudok másokhoz alkalmazkodni, ha kell is egy kis idő hozzá.. csúnya sem vagyok, és mégis olyan stratégiára kellett átállnom, hogy a világ minden kincséért se leszek szerelmes többé mert csak megszívom(egyszer be is jött. megspóroltam magamnak néhány hét szenvedést).

Lassan úgy érzem, hogy átok ül rajtam és soha nem lesz egy normális párkapcsolatom sem. Az eddigi fiúim mind idióta volt(mindegyik másért, ami leginkább a WTF-t váltotta ki belőlem). Egyedül a legutóbbi bulin volt 3 srác akik kifejezetten tetszettek. Amúgy 20 éves vagyok, ha számítana.

2012. aug. 5. 18:59
 1/1 anonim ***** válasza:
Bulin a fiúk dugást keresnek nem párt.
2012. aug. 5. 19:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!