Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A férfiak miért akarnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak miért akarnak gazdagabbak, okosabbak lenni a nőknél?

Figyelt kérdés

És miért frusztrálja őket az, hogyha a nő az okosabb, gazdagabb?Mi értelme "uralkodni" a másik felett?

Ha annyira azt akarjátok, hogy tőletek függjön a nő, akkor érzelmileg adjatok meg neki mindent!

2012. aug. 5. 14:55
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Ezt sem mondanám.Minden kornak megvannak az előnyei, hátrányai.Én örülök, hogy nem 200 évvel ezelőtt születtem.
2012. aug. 5. 15:18
 12/13 anonim ***** válasza:
94%

Az okossagot hogyan kell merni? Mi alapjan dol el, hogy a no okosabb a ferfinal?

Ha olyan nagyok a kulonbsegek, hogy gyakorlatilag beszelgetni sem fognak tudni egymassal, akkor azert valoszinu, hogy az a kapcsolat hosszu tavon nem lesz tulsagosan mukodokepes.

Ha arra gondolsz, hogy egy ferfi nem birja elviselni, hogy egy adott dologban eppen a nonek van igaza, ott inkabb onbizalommal, onertekelessel kapcsolatos gondok, esetleg jellembeli hianyossagok lehetnek a ferfinal.

Ha az en szemelyes velemenyemet szabad leirnom a parkapcsolati kerdeseket illetoen: a ferfi-no viszonyrendszernek szerintem nem fuggosegi rendszernek, plane nem ala-folerendeltsegi viszonynak kellene lennie, hanem tarsas kapcsolatnak, amiben a hagyomanyosan ferfi- es hagyomanyosan noi tipusu szerepkorokbol adodoan mindket fel beleteszi a kapcsolatba a sajat kis kulon vilagat (amik jo esetben talalkozni tudnak egymassal es kulonleges egyseget tudnak alkotni), es amiben a felek kiegeszitik egymast, egymas tamaszai/segitoi/partnerei/tarsai/muzsai tudnak lenni.

26/F

2012. aug. 5. 16:19
 13/13 anonim ***** válasza:

Én nem akarok gazdagabb lenni senkinél.

Csak normálisan élni,eltartani magamat,és nem szorulni senkire.

Családja meg legyen annak,akinek 6 anyja van:)

2014. szept. 24. 01:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!