Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A melegek tényleg okosabbak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A melegek tényleg okosabbak?

Figyelt kérdés

Azt hiszem ezt egy tudományos adón láttam(spektrum, discoveri...), hogy a melegeknek a 2 agyféltekéjük között 33%-al több izomrost található, és ezért valamennyivel okosabbak.Ezt jól tudom?

(lehetőleg olyan irjon aki erről tud is valamit/pontosan tudja, ne olyat irjon, hogy: minden bu.zi hülye)

2011. jún. 12. 18:28
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
51%

pedig te hülye vagy:O

ezek szerint a kivétel erősíti a szabályt.

2/13 anonim válasza:
Én is hallottam róla, de évekkel ezelőtt.
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Félreértetted. Az agy izomrostjainak száma nincs kapcsolatban az intelligenciával, viszont az tény, hogy a melegek két agyféltekéje közelebb van egymáshoz, mint a heteroszexuálisoké. Ez azt jelenti, hogy a jobb és a bal oldali félteke jobban segíti egymást, erősebb viszonyban van egymással, ezáltal a művészetre való hajlam, a kreativitás, illetve a divergens gondolkodásmód jellemző a melegekre.

Ennek hátulütője, hogy a leszbikus nőknél gyengébbek azok a tulajdonságok, amik erősen jelen vannak a heteroszexuális nőknél (pl. kommunikációs készség), a meleg férfiak pedig nehezebben koncentrálnak egyszerre egy dologra, mint heteroszexuális társaik.

2011. jún. 12. 18:35
 4/13 anonim ***** válasza:
Az agyban van izomrost?
2011. jún. 12. 18:39
 5/13 anonim ***** válasza:
Úgynevezett miofibrillumok találhatóak az agyban; gondolom, a Spektrum (vagy bármelyik másik csatorna) műsora nem vesződött azzal, hogy ilyen árnyalatnyi különbségekkel törődjön. A miofibrillum nem izomrost, hanem annak csak egy alapegysége. Én is csak az egyszerűség kedvéért írtam izomrostot.
2011. jún. 12. 18:46
 6/13 anonim ***** válasza:
Felejtsétek el ezt a sok tudományos maszlagot. Néztek, de nem láttok, fogalma sincs az embernek a valóságról, mert ilyen koncepciókat fogalmaz meg mindenről, ez az emberiség önkéntes mátrixa. Mese habbal az egész.
2011. jún. 12. 18:48
 7/13 Fémfaház ***** válasza:
0%
én pár napja yútúbon szanaszét oltottam 1 b.zit, úgyhogy nem okosabbak:D
2011. jún. 12. 19:34
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Tudományos magyarázatot nem tudok adni, viszont személyes tapasztalatom, hogy nagyobb a diplomás, értelmiségi személyek aránya a melegek körében. Ennek persze több oka is lehet, ami nem feltétlenül az agyféltekékkel függ össze, szerintem a legtöbben úgy vannak vele, hogy hamár melegnek születtek, érjenek el valamit az életben. Emellett még nyilvánvaló, hogy melegként az értelmesebb emberek társaságát keresik, hiszen a kevésbé okosakkal nem sok közös témájuk lenne, miután azok elkezdenek "mocskos bu..zni".

24/F (meleg)

2011. jún. 12. 20:40
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Én nem vettem észre, elég átlagos vagyok az osztályomban. (tanulmányilag) Azt viszont észrevettem, hogy elég "művészlélek" vagyok. Kicsit elvont. :) És a magyartanárom szerint írónak egész jó lennék.

18/L

2011. jún. 12. 20:47
 10/13 anonim ***** válasza:

Bocsika, hogy ezt mondom de ez egy elég Bu.i kérdés!

XD

2011. jún. 12. 22:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!