Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A melegek tényleg okosabbak?
Azt hiszem ezt egy tudományos adón láttam(spektrum, discoveri...), hogy a melegeknek a 2 agyféltekéjük között 33%-al több izomrost található, és ezért valamennyivel okosabbak.Ezt jól tudom?
(lehetőleg olyan irjon aki erről tud is valamit/pontosan tudja, ne olyat irjon, hogy: minden bu.zi hülye)
pedig te hülye vagy:O
ezek szerint a kivétel erősíti a szabályt.
Félreértetted. Az agy izomrostjainak száma nincs kapcsolatban az intelligenciával, viszont az tény, hogy a melegek két agyféltekéje közelebb van egymáshoz, mint a heteroszexuálisoké. Ez azt jelenti, hogy a jobb és a bal oldali félteke jobban segíti egymást, erősebb viszonyban van egymással, ezáltal a művészetre való hajlam, a kreativitás, illetve a divergens gondolkodásmód jellemző a melegekre.
Ennek hátulütője, hogy a leszbikus nőknél gyengébbek azok a tulajdonságok, amik erősen jelen vannak a heteroszexuális nőknél (pl. kommunikációs készség), a meleg férfiak pedig nehezebben koncentrálnak egyszerre egy dologra, mint heteroszexuális társaik.
Tudományos magyarázatot nem tudok adni, viszont személyes tapasztalatom, hogy nagyobb a diplomás, értelmiségi személyek aránya a melegek körében. Ennek persze több oka is lehet, ami nem feltétlenül az agyféltekékkel függ össze, szerintem a legtöbben úgy vannak vele, hogy hamár melegnek születtek, érjenek el valamit az életben. Emellett még nyilvánvaló, hogy melegként az értelmesebb emberek társaságát keresik, hiszen a kevésbé okosakkal nem sok közös témájuk lenne, miután azok elkezdenek "mocskos bu..zni".
24/F (meleg)
Én nem vettem észre, elég átlagos vagyok az osztályomban. (tanulmányilag) Azt viszont észrevettem, hogy elég "művészlélek" vagyok. Kicsit elvont. :) És a magyartanárom szerint írónak egész jó lennék.
18/L
Bocsika, hogy ezt mondom de ez egy elég Bu.i kérdés!
XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!