Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A melegek tényleg okosabbak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A melegek tényleg okosabbak?

Figyelt kérdés

Azt hiszem ezt egy tudományos adón láttam(spektrum, discoveri...), hogy a melegeknek a 2 agyféltekéjük között 33%-al több izomrost található, és ezért valamennyivel okosabbak.Ezt jól tudom?

(lehetőleg olyan irjon aki erről tud is valamit/pontosan tudja, ne olyat irjon, hogy: minden bu.zi hülye)

2011. jún. 12. 18:28
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
hát én nem hinném hogy okosabbak lennének.Ha okosabbak mindenkinél akkor miért nem megy mindegyik egyetemi tanárnak stb...talán azért mert hiába több izomrost van ott nekik is ugyanúgy tanulniuk kell.És ez am is mindegy hogy mennyi izomrost van ott mert minden ember az agya negyedét használja kb vagy még annyit sem.
2011. jún. 12. 22:56
 12/13 anonim ***** válasza:
Meg mire gondolsz hogy miben lennének okosabbak??? Mindenkinek vannak dolgok amihez értenek és mindenkinek más... ezen nincs mit magyarázni:) mert egyértelmű
2011. jún. 12. 22:59
 13/13 Petifiú2 válasza:
Igen, okosabbak, ez köztudomású tény. Ezért is féltékenyek annyira a heterók.
2011. okt. 28. 15:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!