Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Gáz, ha egyszer már látta a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz, ha egyszer már látta a srác rajtam ezt a kombinációt?

Figyelt kérdés
Tavaly aprilis ota tetszik egy pasi. Neha-neha osszefutunk, de soha nem ugy, hogy beszelunk is. Szoval volt rajtam egy egyberuha, szandal kombinacio, ami nagyon kenyelmes es az egyik srac meg is dicserte, hogy nagyon csinos vagyok benne. Ezt a kombinaciot latta rajtam ez a pasi, aki tetszik varosnapokon, de en szeretnem ujra felvenni. A legjobb baratnom azonban azt mondta, hogy ne vegyem fel megint, mert azt fogja mondani a srac, hogy mindig ugyanaz a ruha van rajtam(holott meg csak 1x volt rajtam ez a kombinacio, es torekszem arra, hogy valtozatosan oltozkodjek), valamint torekszem arra is, hogy egy kombinaciot max 3-4x lasson rajtam, azt is ugy, hogy nem egymas utan, hanem par honap elteltevel. Ti mit gondoltok errol? Illetve ha TI a srac helyeben lennetek, akkor mire gondolnatok? Zarojelben megjegyeznem, hogy jopar ingje, poloja, topja van a sracnak, am nadragja nincs olyan tul sok.
2012. aug. 4. 16:57
 1/8 anonim ***** válasza:
Aki normális, az nem az ilyen végtelenül felszínes dolgok alapján ítél meg téged. Egyébként nem gáz, sőt. Ha az a ruha jól áll, akkor szívesen lát benne többször is, nem? :P
2012. aug. 4. 17:00
 2/8 anonim ***** válasza:
Vadászkutya legyek ha emlékezni fog milyen ruha volt rajtad, nem hogy tavaly, de kb arra sem tegnap milyenben voltál.
2012. aug. 4. 17:03
 3/8 Hole Hunter ***** válasza:
Egy pasi nem a ruhádat fogja nézni, hnem megpróbálja elképzelni, milyen vagy alatta...a barátnőd nem nagyon ismeri a pasikat:)
2012. aug. 4. 17:04
 4/8 anonim ***** válasza:
Pár hónap múlva ez a ruha már nem lesz aktuális. Amúgy meg ne hülyéskedj. Vedd fel újra egész nyugodtan. A pasik a ruhákra másképp tekintenek, mint a nők :):)
2012. aug. 4. 17:07
 5/8 A kérdező kommentje:
Akkor a ferfiak hogy tekintenek ra?? Mert ami azt illeti kb 1 eve megdicserte a srac azt, hogy milyen jol all rajtam egy bizonyos ruha, meg egy bizonyos miniszoknya.
2012. aug. 4. 17:09
 6/8 anonim ***** válasza:
Úgy mint egy akadályra.
2012. aug. 4. 17:15
 7/8 Diavolino44 ***** válasza:
Hihetetlen egyes nők milyen naivak, s az értékrendszerük mennyire sekélyes....
2012. aug. 4. 17:26
 8/8 anonim ***** válasza:
Az a gáz, hogy ilyesmi megfordul a fejedben...
2012. aug. 4. 17:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!