Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyenek a mai fiúk?
Sziasztok! Elsősorban itt most a 16-20 feletti fiúkat szeretném megkérdezni, de más is írja le a véleményét nyugodtan!:)
Nem szeretnék előítéletes lenni, de az az igazság, hogy manapság szinte az összes fiú ilyen, hogy csak egy-két éjszakás kalandra vágyik a lányokkal és nem is törődik velük? Miért van ez? Ennyire nem foglalkoztok a csajok érzéseivel vagy nem is érzitek, hogy ez gáz? Miért lett "divat", hogy az a menőbb pasi, aki több csajt tudott megb*szni???? És tudom, erre jöhet az a válasz, hogy mert a lányok hagyják és mekkora rib*ncok lettek ők is. De van olyan, hogy a lány többet akar, szerelmes, hisz a fiúnak, de a fiú mégis csak kihasználja?
Fiúk, miért csináljátok ezt? Élvezitek? Mire jó, hogy nincs normális kapcsolatotok, kihasználjátok a lányokat és csak d*gni akartok? (Persze ez a kérdés visszafelé is lehetséges, hogy egy lány csinálja ezt, tisztában vagyok vele.)
És persze tisztelet a Kivételnek!! Csak sajnos ahogy feltűnt, Ők vannak kevesebben! :/
Légyszi értelmes és normális válaszokat adjatok! Köszi!^^
Sikeresen megválaszoltad a saját kérdésed. Mivel a hölgyek 75%-nézki jól. Ennek a 80%-a r*banc és a fent maradó 20% foglalt. Ergó maradtak a k*rvák. Júniusba összeakartam jönni egy lány ismerősömmel 5-6 éve ismerem/ismertem. Ameddig nem tudta hogy a pasijával mivan (mert a csávó szónélkül lelépett) összejött velem, megb*szatta magát és amint a pasija visszajött a csaj lelépett. Szerinted?! Ezek után..?:D
18/F
A második jól érvelt!
Mellesleg miért baj hogyha "kihasználtak" elvégre évezted, nem? Fordított esetben a legtöbb férfi örülne annak ha a nők kihasználnák.
Hol itt a probléma?
Ja és hogyha olyan férfit keresel, aki gondoskodó, megértő, szeret lelkizni akkor javaslom hogy menny egy melegbárba :D
De gondolkodj már...
Ahhoz, hogy valaki csak néhány éjszakára kelljen egy srácnak, nyilván egyből lefekszik vele a csaj. Aki komolyabb kapcsolatot akar, talán nem így kéne kezdenie, előbb ki kéne építeni a bizalmat...stb, ez két emberen áll.
Érdekes, hogy engem még sose tudtak így kihasználni, meg sok más ismerősömet se, talán előre kéne gondolkodni, aki hagyja, az mit vár?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!