Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyenek a mai fiúk?
Sziasztok! Elsősorban itt most a 16-20 feletti fiúkat szeretném megkérdezni, de más is írja le a véleményét nyugodtan!:)
Nem szeretnék előítéletes lenni, de az az igazság, hogy manapság szinte az összes fiú ilyen, hogy csak egy-két éjszakás kalandra vágyik a lányokkal és nem is törődik velük? Miért van ez? Ennyire nem foglalkoztok a csajok érzéseivel vagy nem is érzitek, hogy ez gáz? Miért lett "divat", hogy az a menőbb pasi, aki több csajt tudott megb*szni???? És tudom, erre jöhet az a válasz, hogy mert a lányok hagyják és mekkora rib*ncok lettek ők is. De van olyan, hogy a lány többet akar, szerelmes, hisz a fiúnak, de a fiú mégis csak kihasználja?
Fiúk, miért csináljátok ezt? Élvezitek? Mire jó, hogy nincs normális kapcsolatotok, kihasználjátok a lányokat és csak d*gni akartok? (Persze ez a kérdés visszafelé is lehetséges, hogy egy lány csinálja ezt, tisztában vagyok vele.)
És persze tisztelet a Kivételnek!! Csak sajnos ahogy feltűnt, Ők vannak kevesebben! :/
Légyszi értelmes és normális válaszokat adjatok! Köszi!^^
Többek között azért is ilyenek, mert a média ma akkora szerepet kapott az emberek életében, hogy az valami elképesztő, ebből következően van ugyan formáló hatása, de sajnos az rossz irányba történik...Van egy kis százalék, amely ennek a nyomásnak ellen tudott állni és örülök, hogy nekem is sikerült. A többséggel nem lehet mit tenni, sajnos ez visszafordíthatatlannak tűnik...
A lényeg, hogy ne add fel, vannak még a világban olyanok, akiknek vannak érzéseik is és tudnak viszonozni! :)
22/f
Ilyen a mai világ.Régebben a huszon évesek csinálták ezt,ma már ők a normálisak,és a 13-20ig ilyenek.
Ez folyik mindenhonnan.Nem is az a baj,hogy dugni akarnak.Hát dugjanak kit érdekel?De könyörgöm legalább felvilágosultak legyenek a témában.Elég szánalmas,hogy van aki 16 évesen még elhiszi azt,hogy "mielőtt elmegyek gyorsan kiveszem" formáció működik.Na de a csajoknak sincs eszük hozzá.Miért olyan nehéz felhúzni azt a gumit?
És akkor ahogy írtad,ők akarnak szexkapcsolatot.-.-
Valóban akik szerelmet szeretnének őket betitulálják a barát zónába.Hiszen ők kedvesek aranyosak,de mégsem jó...
Ismerkedtem egy lánnyal kapcsolat gyanánt,de csak szex lett belőle.18 vagyok ő 21
Ilyen a fiatalság.Nem akar kötöttséget.
Amúgy kedves kérdező hány éves vagy?Csalódás ért?
Köszönöm az eddigi válaszokat!:) És nem, nem engem ért csalódás, csak már több barátnőm járt úgy, ahogy azt a kérdésben leírtam. És nagyon sajnáltam őket.
Egyébként én tisztában vagyok avval, hogy ne adjam rögtön oda magam, nem is adom! Én nem az a típus vagyok.... Pedig több pasi mondta már, hogy jól nézek ki, csinos vagyok (szerintük), de én akkor se vagyok olyan. Csak zavar, hogy nem tudom mégis hol vannak a normális fiúk, akik nem csak "azt" akarják. (Mármint a barátnőim eddigi példáiból ezt vontam le.) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!