Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ilyenek a mai fiúk?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyenek a mai fiúk?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Elsősorban itt most a 16-20 feletti fiúkat szeretném megkérdezni, de más is írja le a véleményét nyugodtan!:)

Nem szeretnék előítéletes lenni, de az az igazság, hogy manapság szinte az összes fiú ilyen, hogy csak egy-két éjszakás kalandra vágyik a lányokkal és nem is törődik velük? Miért van ez? Ennyire nem foglalkoztok a csajok érzéseivel vagy nem is érzitek, hogy ez gáz? Miért lett "divat", hogy az a menőbb pasi, aki több csajt tudott megb*szni???? És tudom, erre jöhet az a válasz, hogy mert a lányok hagyják és mekkora rib*ncok lettek ők is. De van olyan, hogy a lány többet akar, szerelmes, hisz a fiúnak, de a fiú mégis csak kihasználja?

Fiúk, miért csináljátok ezt? Élvezitek? Mire jó, hogy nincs normális kapcsolatotok, kihasználjátok a lányokat és csak d*gni akartok? (Persze ez a kérdés visszafelé is lehetséges, hogy egy lány csinálja ezt, tisztában vagyok vele.)

És persze tisztelet a Kivételnek!! Csak sajnos ahogy feltűnt, Ők vannak kevesebben! :/

Légyszi értelmes és normális válaszokat adjatok! Köszi!^^

2012. aug. 3. 17:12
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Jó fiúnak tartom magam, illedelmes vagyok és tisztelem a nőket, ami nem egyenlő a nyálassággal és a papucs-sággal, már ha van ilyen fogalom egyáltalán. Próbálkozok is, sőt, régi önmagamhoz képest eléggé sűrűn, mégsem jön össze semmi. Nem térek rá egyből a szexualitásra? Lehet az a baj, hogy először szeretném megismerni az illetőt. Azt csiripelik a madarak, hogy a lányoknak a rossz fiúk jönnek be, ennek ellenére mindenhonnan azt hallom, hogy ne változzak meg. Hogy is van ez?

20/f

2012. aug. 3. 23:57
 22/25 A kérdező kommentje:
Szia #21-es! Szerintem NE változz meg!! Lehet, hogy sok lány a "rosszfiúkra" bukik, de pont, hogy ők azok a lányok szerintem, akik csak pár éjszakára keresnek maguknak pasit. Szóval ha komoly lányt akarsz magadnak, akkor nem változol meg. Lehet, hogy eddig azért nem jött össze, mert nem jó helyen kerestél és csak "olyanokkal" találkoztál. De szerintem ne add fel és maradj ilyen! :D
2012. aug. 4. 00:08
 23/25 anonim ***** válasza:

Ez hihetetlen, alapítanék egy klubbot legszívesebben. :D Amúgy én is komoly kapcsolat után kutatnék, de hát, ha a mai lányoknak (a többségnek) a farokkal született csajok kellenek, vagy rosszabb esetben a hiperpigmentáltak, avagy a rájuk hasonlító egyedek, akkor sajnos csak várni tudok, próbálok több ismerőst/havert/barátot keresni, hátha köztük megtalálom az igazit, vagy legalábbis egy normális lányt, aki nem csak megb@szatni akarja magát!! Amúgy az előttem szólók nagy részével egyet értek! Ha eltértem a témától elnézést! :)

17/F

2012. aug. 4. 00:28
 24/25 anonim ***** válasza:

Sok nő keres/tart érzelemmentes d*gópartnert mostanság és nem is rejti véka alá DE ha egy rendes srác próbálkozik nála a "kiélése" alatt akkor annak az érzékeny lelkivilágát leszarva nyominak titulálja és elhajtja. Aztán meg sírnak, hogy miért ilyenek a mai fiúk?

Volt szerencsém két ilyen lányhoz is és miután elutasítottam őket nem sokáig sajnálkoztak mert az olcsó árúra mindig gyorsan lehet találni másik vevőt :)

Amúgy nem bántam meg mert a mai napig sem lenne gyomrom hozzájuk akárhogy is néztek ki.

Lehet normális párt találni csak türelmesnek kell lenni és nyitott szemmel járni.

Ja és a kérdésre a válasz az, hogy aki kur*ának áll ne csodálkozzon ha megb*sszák és otthagyják :)

2012. aug. 7. 22:17
 25/25 anonim ***** válasza:

"Sok nő keres/tart érzelemmentes d*gópartnert mostanság és nem is rejti véka alá"

Hol vannak ilyen nők? Ráadásul sok. Mert én egyet sem találok. Ha gazdag vagy és menő sportkocsival járkálsz, akkor felesleges válaszolnod, mert tudom, hogy ezekben a MAGASABB körökben vannak ilyen nők. De egy átlagember, aki átlagos fizetésből él és nem úgy néz ki, mint Tom Welling, az hol talál ilyen nőket?

2012. aug. 11. 19:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!