Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy esne a következő?
Bezélgettem egy csajjal akibe bele vok zúgva és ő ezt tugya is .Nah mind1 .Beszélgettünk és mondta nem otthon van és megkérdeztem hogy ott tartják a szülinapját és erre mondta hogy igen és megkérdezte honnan tudom .Erre mondtam hgoy fontos nekem és megjegyzem .Nah mind1 úgy érzékeltem mintha ez rosszul vagy furán esett volna neki.És mentegetőztem de kicsit rosszul esett hogy figyelek rá és ezt válasolzja:
"nem modtam, hogy tetszik csakhogy nem zavar" .De ha figyelmes vagyok az mért nem jön be . ti hogy reagálnátok mind2 helyzetben?
Szerintem az esett neki rosszul, hogy nem boldog születésnapot kívántál, hanem előálltál ezzel a baromsággal.
Jah, és a többségnél manapság már előny, ha a másik tud írni.
Hát ha tényleg tetszik a csaj, akkor ne magaddal legyél elfoglalva, hogy neked mi esik rosszul meg mi nem, hanem tényleg inkább próbálj meg kedves lenni vele, rá figyelni, megismerni!
De nem az a kedvesség, hogy felhívod, hogy te mennyire bele vagy zúgva, és hogy ő mennyire fontos neked. Ezt olyan valaki mondhatja a lánynak, aki már jár vele. De hirtelen ő sem tud mit kezdeni veled, meg a nagy érzéseiddel, meg a sértődéseiddel. Ne zsarold érzelmileg, attól nem fog beléd szeretni. Mást kell kitalálnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!