Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért az idősebb pasiknak tetszem, illetve kezdenek tetszeni nekem ők is? (többi lent)
én komolyan veszek egy 14 évest is :D
F19
Úgyszint 14 éves lány vagyok... a huszonévesek számomra egyáltalán nem kerülnek egy külön kategóriába, mint a korombeliek...
Tudom betegség, de akit én már értékelhető férfinek tartok (és úgy is tudok tekinteni rá) azok a harmincasok.
Meg lehet vetni, de így igaz... tehát szerintem a huszas srácok nem idősek egy tizenéveshez... egyáltalán nem.
Hát sztm minden lánynak van egykis apakomplexusa. Biztonság érzetet adhat egy idősebb fiú, elvisz kocsival stb, nem otthon nézed ahogy a korodbeli barátod a call of duty-t tólja.
Úgy gondolom, hogy az ilyen srácok vesztesek akik csak az iskolából tudnak tinicsajokat felszedni. Én is ismerek ilyeneket, adják a keményet az 5-6 évvel fiatalabbaknak, mert a saját korosztályukban nem tudják magukat eladni.
Ezért ne légy naív azt mondják amit hallani szeretnél. Én is betöltöttem már a 20-at és egy 14 éves lányt már nem tudnék partnerként kezelni meg amúgy sem szeretném, hogy lesitteljenek. XD
Ezt általánosságban írtam, lehet, hogy azokkal a srácokkal kapcsolatban tévedek, de azért egy allint rátennék, hogy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!