Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért az idősebb pasiknak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért az idősebb pasiknak tetszem, illetve kezdenek tetszeni nekem ők is? (többi lent)

Figyelt kérdés
Nem sokára töltöm a 15-t. Volt már barátom, de csak korombeli. Kettő. De rengeteg 20 év körüli srácnak tetszem (tényleg nagyon soknak, akiket persze ismerek is). Azt mondják azért mert idősebbnek nézek ki mint 14, meg érettebb a gondolkodásom. Elkezdtek az utóbbi időben nekem is tetszeni az ilyen korú fiúk. Lehet azért mert annyiszor beszélek velük, és kezdem elhinni azt amit mondanak? Lehet hogy nem ez az ideális, de sajnos nem tudok vele mit kezdeni...
2012. aug. 3. 23:22
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

én komolyan veszek egy 14 évest is :D

F19

2012. aug. 4. 12:37
 12/13 anonim válasza:

Úgyszint 14 éves lány vagyok... a huszonévesek számomra egyáltalán nem kerülnek egy külön kategóriába, mint a korombeliek...

Tudom betegség, de akit én már értékelhető férfinek tartok (és úgy is tudok tekinteni rá) azok a harmincasok.

Meg lehet vetni, de így igaz... tehát szerintem a huszas srácok nem idősek egy tizenéveshez... egyáltalán nem.

2012. aug. 4. 20:47
 13/13 anonim ***** válasza:

Hát sztm minden lánynak van egykis apakomplexusa. Biztonság érzetet adhat egy idősebb fiú, elvisz kocsival stb, nem otthon nézed ahogy a korodbeli barátod a call of duty-t tólja.

Úgy gondolom, hogy az ilyen srácok vesztesek akik csak az iskolából tudnak tinicsajokat felszedni. Én is ismerek ilyeneket, adják a keményet az 5-6 évvel fiatalabbaknak, mert a saját korosztályukban nem tudják magukat eladni.

Ezért ne légy naív azt mondják amit hallani szeretnél. Én is betöltöttem már a 20-at és egy 14 éves lányt már nem tudnék partnerként kezelni meg amúgy sem szeretném, hogy lesitteljenek. XD

Ezt általánosságban írtam, lehet, hogy azokkal a srácokkal kapcsolatban tévedek, de azért egy allint rátennék, hogy nem.

2012. aug. 5. 00:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!