Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy lány, vagy egy fiú barát a jobb? 15/l
Persze és ha szükséged van még meg is tudnak dugni. Egyértelmű hogy fiú baráttal jobban jársz.
18/F
17L vagyok vannak fiú és lány barátaim is, fiú és lány haverjaim is. szerintem mind a 4 kell.
egy lánnyal mindent meg lehet beszélni. családi problémáktól kezdve a fiúkon át a sminken és öltözködésig.
egy fiúval meg tudod beszélni azokat ami érdekel, mit gondol róla egy fiú (köztudott ugye mi lányok sok mindent túlkomplikálunk ami a fiúknak nem is lényeg. több elég jó fiúbarátom van, amikor valamit nem értek a barátommal kapcsolatba, tőlük szoktam megkérdezni ők mit gondolnak erről. rengeteget tudnak segíteni. sokkal őszintébbek mint a lányok. egy fiú barát ha felöltözöl csinosan nem fogja azt mondani, hogy ezt ne vedd fel, ellenben egy lány mondhatja csak azért mert esetleg csinosabb vagy mint ő. szerintem mindegyikre szükség van:)
Am , de most komolyan !
Szerintem egy lány meg fiu számára mindenképpen aa különböző nemű barátok nagyon hasznosak főleg fiatal korban , hogy szokjátok a másik gondolkozását , érdeklődéskörét , reakcióit !
Szerintem a legtöbb ilyen fiu—lány , lány—fiu barátság legelső kialakulásánál volt valami érzelem a háttérben , ha nem is válalta fel senki akkor is , és talán e miadt különlegesebb és bizalmasabb ez a barátság !
Hát, mindkettőnek van jó és rossz "tulajdonsága"
Ha fiú barátod van, akkor vele meg tudod beszélni azt például, hogy minek örülne egy fiú. Vagy hogy tudsz egyet fölszedni.
Míg a lány baráttal jobban tudsz beszélgetni. Jobban megérti a bánatodat stb.
Csak ennyit tudtam segíteni. Remélem azért mondtam valamit.
15/L
Szerintem mindkettő nagyon fontos, ugyanakkor
A nő a barátnőjével egy bizonyos szintig mindig vetélytárs marad, és ezért van az (legalábbis én így vettem észre) hogy a nők kevésbé őszinték a egymással, és a hátuk mögött kibeszélik a másikat. Tehát kell néhány fiú barát is mivel bizonyos dolgokban sokkal őszintébbek vagyunk és megmondjuk a tutit (legtöbbször). Ugyanakkor vannak olyan dolgok, amiről a nő csak egy másik nővel beszélhet.
Fordított esetben az első már leírta hogy miért kell a férfinak egy női barát.(most így kapásból jobb nem jut az eszembe, mert ugye az érzelmekről nem nagyon szeretünk beszélni, a hogy nézek ki kérdés igen ritka, mivel mind azt gondoljuk hogy mi vagyunk a legjobbak, a tesó meg hát azért tesó mert számíthatunk rá, ha pedig marhák vagyunk akkor a haver ezt nyíltan kimondja)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!