Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Melyik barát a jobb?

Melyik barát a jobb?

Figyelt kérdés
Van 2 nagyon jó barátnőm. Az egyik nagyon csendes, megértő de nem ad magára. Zsíros a haja, melegítőbe jár iskolába. A másik nagyszájú, van egy másikjó barátnője, aki mindig kibeszél engem vele. Ő mindig elmondja mit mondott, de nem tudom, ő mit szokott rólam mondani neki. Melyikben bízhatnék meg jobban?!
2012. márc. 10. 11:28
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Hát én az elsőt tartanám igaz barátnőnek. Undorító dolog, ha a külső alapján találsz valakit megbízhatónak. Annak, hogy neki talán nem telik normális ruhára és nem ad magára, mi köze ahhoz, hogy milyen ember, milyen a barátaihoz? Nekem van egy kolléganőm, nagyon igénytelen, de ritka normális nő, soha egy rossz szót nem szól senkire, és mindig számítani lehet rá. Ismeretleneknek is segít szívesen.
2012. márc. 10. 11:34
 2/7 anonim ***** válasza:
84%
Kupáld ki magadnak az elsőt, kezd a hajánál :)
2012. márc. 10. 11:37
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
feltetlen az elso barat jobb, hiszen a masodik csak kibeszel, de segits az elsonek , hogy jobban menjen neki, maris megvaltoznak a dolgok:)
2012. márc. 10. 11:52
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Természetesen az első!:) Vidd el magaddal fodrászhoz, kérd meg, hogy kísérjen el! Vásárolni menjetek együtt, hátha feltűnik neki kicsit. Nem tudom, biztos az anyagiak miatt ilyen igénytelen:/
2012. márc. 10. 11:53
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
első.:)
2012. márc. 10. 11:58
 6/7 anonim ***** válasza:

Aki külső alapján választana barátot, annak nem való barát.

23N

2012. márc. 10. 14:21
 7/7 A kérdező kommentje:
Én is így érzem, de nem a pénz az oka. Köszönöm a gyors válaszokat!
2012. márc. 10. 17:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!