Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, a ti fantáziátokat is mozgatja Gyurta Dani? :-)
Szerintem nagyon jó pasi lett belőle, főleg a testét nézve.. Kívánok a férfiaknak hasonló fizikumot:)
(képen balszélső)
helyes pasi de nekem a 2. által belinkelt is nagyon tetszik
alapból az olyan pasik jönnek be akik sportolnak...mivel én is rengeteget mozgok, járok futni, mindennap úszok, kondizok, táncoltam is... és nem tudnék olyan sráccal járni aki csak otthon tunnyad a gép előtt mert egyszerűen nem tudnék vele közös programokat szervezni ha nem lenne ő is örökmozgó mint én
szóval igen, mozgatja a fantáziámat...ahogy a többi helyes olimpikon is
@névnamenick
Ő sem rossz, kimondottan férfias, szép arca van. *-* Mi magyar lányok milyen jól el vagyunk eresztve szexi olimpikonokkal.
Szilágyi: [link]
Nekem Áron arca nagyon tetszik meg hogy olyan intelligens meg visszafogottnak tűnik.
Dani azelőtt soha sem tetszett. Annyi idős mint én, tehát 15 évesen egyáltalán nem érdekelt mert olyan gyerek volt még (jó persze én is az voltam) de most már nagyon jó pasi lett. Jó a teste az biztos meg arcra sem rossz. Ja és az arannyal meg is gazdagodott ám...20 milliót ft-ot kap.
Vicces: valaki Berki Krisztiánt linkelte be hogy helyesnek tartja, erre ma ő is aranyat nyert :D
Eddig: Áron, Dani, Krisztián :D és egyik sem rossz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!