Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, a ti fantáziátokat is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, a ti fantáziátokat is mozgatja Gyurta Dani? :-)

Figyelt kérdés

Szerintem nagyon jó pasi lett belőle, főleg a testét nézve.. Kívánok a férfiaknak hasonló fizikumot:)

[link]

(képen balszélső)

2012. aug. 3. 12:36
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:

helyes pasi de nekem a 2. által belinkelt is nagyon tetszik

alapból az olyan pasik jönnek be akik sportolnak...mivel én is rengeteget mozgok, járok futni, mindennap úszok, kondizok, táncoltam is... és nem tudnék olyan sráccal járni aki csak otthon tunnyad a gép előtt mert egyszerűen nem tudnék vele közös programokat szervezni ha nem lenne ő is örökmozgó mint én

szóval igen, mozgatja a fantáziámat...ahogy a többi helyes olimpikon is

2012. aug. 3. 13:07
 12/32 anonim ***** válasza:
71%
jó pasi csumidáznám a fosóját!
2012. aug. 3. 13:09
 13/32 anonim ***** válasza:

@névnamenick

Ő sem rossz, kimondottan férfias, szép arca van. *-* Mi magyar lányok milyen jól el vagyunk eresztve szexi olimpikonokkal.

Szilágyi: [link]

2012. aug. 3. 13:16
 14/32 anonim ***** válasza:
Húúú én nagyon jó pasinak tartom Danit! És még intelligens is :) Kedvenc sportolóim egyike :)
2012. aug. 3. 13:17
 15/32 anonim ***** válasza:
Csak Dani a közelembe lakik...
2012. aug. 3. 13:45
 16/32 anonim válasza:
Szerintem helyes a Dani és az Áron is !!!! :)
2012. aug. 4. 22:16
 17/32 anonim ***** válasza:

Nekem Áron arca nagyon tetszik meg hogy olyan intelligens meg visszafogottnak tűnik.

Dani azelőtt soha sem tetszett. Annyi idős mint én, tehát 15 évesen egyáltalán nem érdekelt mert olyan gyerek volt még (jó persze én is az voltam) de most már nagyon jó pasi lett. Jó a teste az biztos meg arcra sem rossz. Ja és az arannyal meg is gazdagodott ám...20 milliót ft-ot kap.

2012. aug. 4. 23:21
 18/32 anonim ***** válasza:
szerintem eddig sem volt pénz hiányában. na de nekem nem a pénze mozgatja meg a fantáziámat, ha csak egy "senki" lenne akkor is érdekelne :D ;)
2012. aug. 5. 19:53
 19/32 anonim ***** válasza:

Vicces: valaki Berki Krisztiánt linkelte be hogy helyesnek tartja, erre ma ő is aranyat nyert :D

Eddig: Áron, Dani, Krisztián :D és egyik sem rossz...

2012. aug. 5. 21:18
 20/32 anonim ***** válasza:
Az nem kifejezés :D
2012. aug. 5. 21:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!