Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » LÁNYOK! Webcamerán keresztül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

LÁNYOK! Webcamerán keresztül akit vetkőztettetek pasit mit kértetek utána tőlük?

Figyelt kérdés
Fogadást elbuktam és bevállalósnak kell lennem! :/

2012. aug. 3. 11:25
 1/8 anonim ***** válasza:
Akár kéthetik azt is, hogy hokizz a kamera előtt! És lehet, hogy csak egy csajt fogsz látni a kamera túlodalán, de lehet, hogy tele lesz a szoba és rajtad röhög a fél vilg a netes megosztás miatt :)
2012. aug. 3. 11:38
 2/8 anonim ***** válasza:

Engem soha nem izgatott az ilyen. Persze nem vagyunk egyformák. Ha téged nem érdekel a dolog, akkor fogadás ide vagy oda, szerintem mondd meg hogy te ezt nem csinálod. Fújd le az egészet. Ez olyan személytelen, nincs benne semmi élvezet. Nekem legalábbis. Abból, ahogyan feltetted a kérdést, arra következtettem, hogy neked sem épp kedvenced a téma. :)

N

2012. aug. 3. 11:38
 3/8 anonim ***** válasza:
Készülj fel rá, hogy még a kutyád is filmsztár lesz!
2012. aug. 3. 11:41
 4/8 A kérdező kommentje:
3. Hát nem de lehet muszály lessz megtenni...vannak dolgok ami miatt muszály :s
2012. aug. 3. 12:04
 5/8 anonim válasza:
én átvállalom
2012. aug. 3. 12:23
 6/8 anonim ***** válasza:
Az arcodat ne add hozzá semmiképp! Ezzel visszaélhetnek. Bár én még mindig azt mondom, fújd le és ne törődj senkivel. Akárhogy is döntesz, sok szerencsét! :)
2012. aug. 3. 13:21
 7/8 A kérdező kommentje:
6. Köszönöm!nem tudom mit évő legyek...
2012. aug. 3. 15:56
 8/8 anonim ***** válasza:
Arc nélkül nem cinkes annyi hogy a farkad kell mutogatni a csajnak minden irányból a golyókat meg mindent beleértve.
2012. aug. 6. 09:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!