Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért van az, hogy akárhova megyek : parkba, vagy egyszerűen csak sétálni, ha szembe jön egy csapat srác szinte mindegyik bámul utána meg kiröhög?
Nem tudom,miért van ez,nem hiszem ,hogy viccesen néznék ki :/
L/16
ezzel próbálják kompenzálni az önbizalomhiányukat, mert normálisan nem mernek odamenni egy csajhoz se. A normális srácok, akik saját magukkal is tisztában vannak (előnyeikkel és hátrányaikkal is) nem ilyen p*csök.
Amúgy még ha "viccesen" is néznél ki, akkor mi van? meg az is relatív. A lényeg, hogy fogadd el magad, akármilyen is vagy (Külső/belső), mert az az első lépés a boldogság felé. Aki meg szeret, az úgyis azért szeret aki vagy. A többi majommal meg nem kell foglalkozni. Autóból kikiabálni akármelyik kis gizda f*sz tud :D
Egyszer vigyél magaddal engem, vagy valami jól kigyúrt haverodat, aztán szét kell csapni a kis önelégült csicskák között.
Tudom, hogy zavar a dolog, de most szegények mit tegyenek ha értelmi fogyatékosok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!