Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, ti melyik fiút választ...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti melyik fiút választanátok?

Figyelt kérdés

A:

Jóképű, igazi álompasi. Egy egész egyetem nyáladzik utána. Tökéletesen néz ki. Követi a divatot, sokat ad magára és a külsőségekre. Sokszor mintha félős vagy ijedős lenne. Nem szereti annyira a veszélyes dolgokat. De egészséges és nincs semmi betegsége vagy sérülése. Szeret bulizni. Nem érdekli a sport és a zene sem. Anyagilag jobban áll. Sőt, talán kifejezetten pénzes.

B:

Rondának hiszi magát, ezért önbizalomhiánya van. Kiskorában tüdőrák miatt levették az egyik tüdejét. Szereti a sportokat és a zenét is. Nem annyira félénk és inkább szereti a veszélyesebb dolgokat. Meg ettől mintha jobban érezné magát. Nem annyira a divatot követi, inkább úgy öltözik, ahogy neki tetszik. Nem foglalkozik annyit a külsőségekkel (hajzselé meg ilyesmik). Szereti a sportokat és a zenét is. Sok terve van a jövőre nézve is. Anyagilag nem áll túl jól, de fontos neki a suli és a sikerek. Eddig szinte mindent elért amit el akart érni. Elég önfejű és néha hajmeresztő tervei vannak. El akar végezni egy másik egyetemet is az első után majd. (talán kicsit nagyratörő tervei vannak) Szereti az új dolgokat és időnként talán túlságosan is lelkes.

Mindkettő hasonló korú. Kb 20 éves

2012. aug. 3. 09:19
1 2 3 4 5 6
 41/56 anonim ***** válasza:
Nem választanám B-t tartanék a betegségétől... Papám rákban vesztettem el és nem bírnám elviselni ha egy hozzám közel álló személy ilyen fiatalon újból megbetegedne. Az első viszont elég felszínes számomra. Inkább egy harmadik.
2012. aug. 3. 12:49
 42/56 anonim ***** válasza:

kifejtem én nagyon szívesen.Tudod ez az állatoknál is így van.A nőstény az egészséges,erős,védelmező hímet válassza ki,mert a tudatalattija tudja,hogy tőle születhet egészséges utód.Az embereknél is így van.Ez nem bunkóság, hanem ösztön,amit már kutatók bizonyítottak. A nők TUDATALATTIA az alfahímet válassza ki aki védelmezni tudná Őt és a gyereket.Ez így van akár elfogadják az emberek akár nem.

17/L

2012. aug. 3. 12:52
 43/56 A kérdező kommentje:

Rendben. Értelek 17/l. Csak még azt nem értem, miért vagy irántam ilyen indulatos, mintha haragudnál rám. Lehet emlékeztetlek valakire akivel kapcsolatban nincsenek jó emlékeid? :)

Am ha arról beszélünk, hogy ki védené meg az utódait. Abból amit eddig hallottam róla, A nem nagyon lenne rá képes. Úgy tudom elég gyáva és félénk, főleg ha történik valami negatív esemény, amikor bátran kéne viselkedjen. A, aki kb annyit foglalkozik a külsővel meg a divattal mint egy lány, vagy még többet, valahogy nem tudom elképzelni róla, hogy jó apa lenne, vagy hogy jó férj. Persze attól még vágyhatnak rá sokan. Látszólag télleg ő a mesebeli herceg. És majd azt gondolják mellette, hogy majd megváltozik, más lesz, "majd én megváltoztatom", ha valami nem tetszik.

2012. aug. 3. 12:57
 44/56 anonim ***** válasza:

Ne keress rosszindulatot ott ahol nincs.

teljesen nyugodt vagyok :)

2012. aug. 3. 13:00
 45/56 anonim ***** válasza:
jó.Hát leírtam amit kértél :)
2012. aug. 3. 13:02
 46/56 anonim ***** válasza:
Nekem már csak azért sem kellene az első mert gyáva..én megtudom magam védeni de azért jobb ha a pasim is segítene..
2012. aug. 3. 13:04
 47/56 anonim ***** válasza:

A-t egy értelmes nő csakis rövid kapcsolatra választaná. B-t hosszútávú kapcsolatra inkább, mert még éretlen 20 évesen, ami teljesen természetes, de megvannak hozzá az adottságai.

Szerintem szimpatikus vagy, és van egy egészséges önbizalmad, lendületed, ami férfias vonás, szemben a túlkompenzáló, túlzott önbizalommal rendelkező alfahímekkel. Sajnálom őket, mert nagyon boldogtalanok lehetnek. Ja, és nem vagyok csúnya nő, mielőtt valaki automatikusan ezt reagálná. 26N

2012. aug. 3. 13:06
 48/56 Lifeishard ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Én ugyan pasi vagyok, de, és ezt nagyképűség és álságos szerénység nélkül mondom, elég jártas vagyok az általad felvázolt dologban, a mögötte meghúzódó pszichológiában. Pasiként mondom, úgyhogy erre nyugodtan rácáfolhatnak a csajok :), de az ideális valahol a kettő között van. Benned az a vonzó egy nő számára, hogy vannak terveid, céljaid, amikért küzdesz, és képes vagy lelkesedni - ebből azt veszi le a nő, hogy akkor is küzdesz majd, ha érte, róla van szó, illetve megvan benned az erő, hogy hozzájuss az erőforrásokhoz; a lelkesedésedből pedig azt, hogy képes vagy mélyebb érzelmekre, tehát mondjuk arra, hogy őszintén szeress egy nőt. Azonban 23-as válaszoló válaszán és azon többi válaszon sem lehet csodálkozni, akik az A mellett teszik le a voksukat. Család, gyerek szempontjából egy nyugisabb pasi az ideálisabb, ráadásul ebben az esetben A rendelkezik a szükséges erőforrásokkal, hiszen van pénze. Ahogy fejlődött az emberi társadalom, az a férfi vált az alfahímmé, aki képes volt összefogni a törzset, megszervezni a vadászatot. A többi férfi felnézett rá, mert gondoskodott a törzs túléléséről. A nők pedig felnéztek rá azért, mert a többi férfi tisztelte, vezetőnek ismerte el.

Ez a "pénzes pasi" mítosza: a mai világban nem az az alfahím, aki a legerősebb, leggyorsabb, stb., hanem aki magasan áll a társadalmi ranglétrán - nem biztos persze, hogy jó vezető, de attól még vezető (tehát egy törzset irányít, ha úgy tetszik), vannak olyan kvalitásai, amivel pénzhez jutott (már ha nem apuci pénzét örökölte, de ez majdnem irreleváns). Ha van pénzed, mindig tudsz majd enni adni a gyerekednek, lesz fedél a nő és a gyerek feje fölött, és még "védelmet is vehetsz rajta" (nem veszélyes környéken laksz, testőrök, a befolyás lévén kapcsolatok, stb). Az A csóka ráadásul egészséges is, tehát feltehetőleg jó génjei vannak, ami nagyon fontos egy nő számára.

Szóval annak is van valahol jogosultsága, ha "anyóspajtás" a pénzes, egészséges és nyugodt férfit preferálja.

Tapasztalat azért, hogy rengeteg csaj van, aki a B típusra bukik, ha később kicsit megnyugszik (nem nagyon persze), és kreatív energiái egy részét a biztonság megszerzésére fordítja.

26/F

2012. aug. 3. 13:41
 49/56 anonim ***** válasza:
Előző! Minden mondatodban van igazság, de mivel ideális nincs, a pénzen megvásárolható biztonság és az érzelmi alapú kapcsolatteremtési képesség között nálam az utóbbi felé billen a mérleg. Számomra utóbbi nagyobb biztonság. :)
2012. aug. 3. 13:52
 50/56 anonim ***** válasza:

23-as, ez a mondatod egészen borzasztó, mert kijelentesz, mint egy csalhatatlan próféta ,akinél van az Igazság.

"A ronda proli lányok mennek B-hez és azok, akik nőként az emberiség legjavához tartoznak, mennek A-hoz."

Az egész nem ilyen fekete és fehér, ahogy te elképzeled.

Másrészt mi az hogy a legjava? Te szépségben, pénzben és sikerben mérsz mindent? Isten őrizzen minden másik nembelit tőled!

2012. aug. 3. 14:03
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!