Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti melyik fiút választanátok?
A:
Jóképű, igazi álompasi. Egy egész egyetem nyáladzik utána. Tökéletesen néz ki. Követi a divatot, sokat ad magára és a külsőségekre. Sokszor mintha félős vagy ijedős lenne. Nem szereti annyira a veszélyes dolgokat. De egészséges és nincs semmi betegsége vagy sérülése. Szeret bulizni. Nem érdekli a sport és a zene sem. Anyagilag jobban áll. Sőt, talán kifejezetten pénzes.
B:
Rondának hiszi magát, ezért önbizalomhiánya van. Kiskorában tüdőrák miatt levették az egyik tüdejét. Szereti a sportokat és a zenét is. Nem annyira félénk és inkább szereti a veszélyesebb dolgokat. Meg ettől mintha jobban érezné magát. Nem annyira a divatot követi, inkább úgy öltözik, ahogy neki tetszik. Nem foglalkozik annyit a külsőségekkel (hajzselé meg ilyesmik). Szereti a sportokat és a zenét is. Sok terve van a jövőre nézve is. Anyagilag nem áll túl jól, de fontos neki a suli és a sikerek. Eddig szinte mindent elért amit el akart érni. Elég önfejű és néha hajmeresztő tervei vannak. El akar végezni egy másik egyetemet is az első után majd. (talán kicsit nagyratörő tervei vannak) Szereti az új dolgokat és időnként talán túlságosan is lelkes.
Mindkettő hasonló korú. Kb 20 éves
Én vagyok B. Hogy jöttetek rá? Bár lehet kicsit túl sokat beszéltem magamról. De úgyis elmondtam volna végül.
Amit 25-ös írt, kicsit elgondolkodtatott. Lehet igaza van és vissza kéne vonulnom, mert mindenkinek jobb lenne. Bár nemtom mitől vagyok nagyszájú és komplexusos meg görcsös mert sztem nem én görcsölök, én tök nyugodt vagyok és jól érzem magam. Nem tudom mit kompenzálok, mert sztem ha semmi bajom nem lenne, akkor is ezeket tenném. Bár az is lehet, hogy akkor olyan lusta lennék mint mások. Nem akarom érdekesnek mutatni magam, nem is dicsekszem azzal miket csinálok, mert nem is akarom hogy tudják. De lehet neked van igazad
Félti a lányát tőled..nem rosszból de a csaj anyja egy pénzéhes khmm...
amúgy meg sokat beszéltél a B-ről így eléggé feltűnő volt, hogy te vagy ..:D
egyik se....
az én ideálom:
legyen humoros
szeresse a sportot
izmos egy picit
szeresse a zenét
ne legyen önbizalom hiánya, ne nekem kelljen őt védeni,szóval ne legyen gyámoltalan
Öltözzön divatosan <-fontos
szeresse az állatokat,gyerekeket
szeressen bulizni,de otthon lenni is
szeresse a barátait,ne legyen visszahúzódó<---ez nagyon fontos
Érdekelje az emberek véleménye,de ne függjön ettől.
legyen benne a hülyeségeimbe:D
éreztesse hogy szeret
Én is ilyen vagyok
17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!