Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek mit csináljak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit csináljak?

Figyelt kérdés
13éves lány vagyok.egy fiú járni szeretett volna velem,nagyon bejöttem neki,de én féltem.féltem,mert én még sose voltam fiúval,féltem hogy első csók vagy valami nem mertem.ugyhogy aztmondtam neki hogy legyünk csak barátok kb.4-5 hónapja nem is beszélünk meg semmi.nagyon hiányzik(ha látok valami szerlem idézetet egyből ő jut eszembe)amugy a fiú egy évvel idősebb mint én..szerintem ő már volt lánnyal,nagyon tetszett nekemis,csak féltem/félek.mit tegyek?
2012. aug. 3. 01:22
 1/8 anonim ***** válasza:
Van bátyád/nővéred? Ha igen kérdezd őket, mert jobban ismernek, ha nincs akkor a szüleidet.
2012. aug. 3. 01:29
 2/8 A kérdező kommentje:
köszi!
2012. aug. 3. 01:31
 3/8 anonim válasza:

Nem kell félni,egyszer úgyis meglesz az első barátod és az első csók.Az elsőre sokáig fogsz emlékezni.Ne félj!Ha nem érzed magad elég érettnek akkor várj még kicsit.:D

16L

2012. aug. 3. 01:35
 4/8 A kérdező kommentje:
de én nagyon szeretm azt a fiúk,de még annál is jobban félek.ő ismer mindenkit meg minden:|
2012. aug. 3. 01:38
 5/8 Mókusgyilkos ***** válasza:

nos mivel 13 vagy ő 14 tippre azt mondanám h 1 évvel később kezdett és így még ő is ált. iskbe jár.

ebben az ideális esetben sztem bőven elképzelhető az is akár h még nem volt senkivel [m1 ha igen ha nem ez ne befolyásoljon] hát ha annyira akar / akart téged akkor sztem 1 darabig ki bírja csók nélkül is megvan a maga bája a "régimódi" ált. isk. szerelemnek is [régimódi.. 20 vagyok és már bezzeg az én időmbenezek beszrás 25 évesen kapuzárási pánik v mi a retek lesz itt ?!] ami a csókon túlmenő témát illeti bőven nem baj ha az első fiúddal még a közelébe se juttok / ha neki ez nem opció akkor így járt le kell koptatni/

squirrels must die!

2012. aug. 3. 01:53
 6/8 A kérdező kommentje:
de úgy hiányzik,valahogy mellete önmagam tudok lenni..ezt nem mindenkivel tudom megtenni..éső igy szeret(tett)de már nagyon rég beszéltünk..aztsem tudom hogy hozhatnám fel neki hogy találkozzunk.
2012. aug. 3. 01:56
 7/8 anonim ***** válasza:
Félj tovább még vagy néhány évet, de akkor viszont már jöjj rá, hogy a csókba, meg a szexbe elég ritkán halnak bele emberek, aztán meg kezd el csinálni is őket.
2012. aug. 3. 02:52
 8/8 szem-a-4 ***** válasza:
Nem kell rögttön a "lecsóba"csapni.Találkozzatok,közös program,séta,stb,aztán úgyis minden kiderűl!Majd belejössz.
2012. aug. 3. 07:15

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!