Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha csúnya vagyok?
Figyelt kérdés
az alakom szeretem.Az elég nőies viszont az arcom nagyon csúnya,és ez egy nőnek nagyon szar.Mit lehet csinálni a plasztikai műtéten kívül?2012. aug. 2. 19:36
31/52 anonim válasza:
én kaptam először képet és én is alátámasztom, hogy egy szép lány van a képen. nem mondom hogy a kérdező szépnek tartja magát, de szerintem nagyon szép. szeretnék én ilyen "csúnya" barátnőt. hidd el hogy szép vagy, akkor magabiztosabb leszel és mások is szépnek fognak tartani.
32/52 anonim válasza:
Nah...,mondom én hogy önértékelési és önbizalomhiány problémák egyvelege áll a háttérben...
33/52 anonim válasza:
és buliba szoktál járni, vagy valamerre haverokkal? esetleg van barátod?
ha bulizni sem jársz, vagy csak haverokkal csavarogni akármere akkor tényleg önértékeléssel van baj, de egy fiú sokat javíthat szerintem a dolgon ha még nincs, de ha van akkor nincs más ötletem
34/52 A kérdező kommentje:
mi köze van ennek a bulikhoz?:dd
2012. aug. 3. 22:53
35/52 anonim válasza:
próbálnék segíteni és ahoz kellene. a személyiségede egy kicsit megismerni. az állítólagos csúnya külsőd után az sem egy utolsó szempont. igazából az érdekelne, hogy mennyire vagy magabizos.
36/52 A kérdező kommentje:
Te kaptál képet?Neked küldtem el?
2012. aug. 3. 23:02
38/52 A kérdező kommentje:
jólvan:)
2012. aug. 3. 23:08
39/52 anonim válasza:
na de az önbizalmadról nem tudunk meg semmit?
az oldal anoním, én meg kép alapján nem ismerelek fel és nem is küldtem el másnak aki felismerhetne, szóval nincs mitől tartanod és lehetsz őszinte.
40/52 A kérdező kommentje:
hát a kérdésnél biztos hogy nem
2012. aug. 3. 23:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!