Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak, ha csúnya vagyok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha csúnya vagyok?

Figyelt kérdés
az alakom szeretem.Az elég nőies viszont az arcom nagyon csúnya,és ez egy nőnek nagyon szar.Mit lehet csinálni a plasztikai műtéten kívül?
2012. aug. 2. 19:36
1 2 3 4 5 6
 11/52 anonim válasza:
Nagyon sok olyan praktika van ami segíthet ha "csúnyának" érzed magad. Sinkelj szolidan, emeld ki a szemed, az ajkaid, nézz meg pár sminkeléssel kapcsolatos videót, a hajadat is alakíthatod, az is dobhat az összképen, a másik meg. hogy teljesen relatív az hogy "csúnya" és "szép". Valakinek te is szép vagy, és van akinek a legszebb nő ronda. Ha megbékélsz önmagaddal, jobb lesz a kisugárzásod, és az teljesen elfeledteti a külsődről a figyelmet, legyen az bármilyen.:)
2012. aug. 2. 19:50
 12/52 anonim ***** válasza:
küldtem privit
2012. aug. 2. 19:52
 13/52 anonim ***** válasza:
jaj, tudod te hogy nem vagy csúnya :D
2012. aug. 2. 20:26
 14/52 A kérdező kommentje:
honnan veszed? Amúgy meg rohadtul nem érzem annak magam..szerintem csúnya vagyok
2012. aug. 2. 20:29
 15/52 anonim ***** válasza:
A legfontosabb az elfogadás,hogy el tudd fogadni magad,ahogy vagy(ez a legnehezebb),és,hogy szeresd magad.Ez a belső harmónia kisugárzik és megszépíti az embert,hidd el!!Első lépésként ez a legfontosabb utána törődhetsz a külsőddel is...
2012. aug. 2. 20:30
 16/52 anonim ***** válasza:

küldj egy képet.

Sok lány hiszi csúnyának magát de sokszor marhaság, a szépség meg relatív

f18

2012. aug. 3. 01:01
 17/52 anonim ***** válasza:
Most miért lett letörölve a válaszom? Bökte a csőröd, hogy valakitől nem azt hallottad, amit hallani akartál?
2012. aug. 3. 19:10
 18/52 A kérdező kommentje:
nem is írtál választ.Gondolom olyan hangnembe írhattad hogy a moderátor letörölte.De ird le mégegyszer mert nem olvastam
2012. aug. 3. 19:15
 19/52 A kérdező kommentje:
na nem írod le?
2012. aug. 3. 19:34
 20/52 anonim ***** válasza:

De, visszaírtam, mégpedig kedvesen:

Szia. Megkaptam a képed. Mondjuk ki, hiszen Te kértél rá: csúnya vagy. De a legfontosabb az önbizalom!

Olyan átlátszó a kérdésed. Sajnáltatod magad, hogy milyen csúnya vagy, aztén meg várid mindenkitől a dicsérő szavakat, ha pedig valaki meg nem azt írja, amit hallani akarsz, az már le lesz hordva...

2012. aug. 3. 19:36
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!