Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szeretem a feleségem, de az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretem a feleségem, de az izgalom miatt lefekszem más nőkkel is. Milyen férfi az ilyen? Miért csinálja ezt?

Figyelt kérdés
Vagy a férfiak ilyenek?

2012. aug. 2. 14:42
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
78%

Szerintem meg nem kéne ilyen szinten ítélkezni. Nyilván nem kap otthon meg valamit és ezért érzi hogy szüksége van rá.

Én nő vagyok hasonló érzéssel. Nem csaltam meg a férjem egyszer sem, sőt jó is azon a téren vele, de mégis hiányzik valami. 'Kismilliószor' megbeszéltem már vele, de ő meg olyan amilyen és pont.

Szóval nem kéne ezért elítélni valakit, a pár is hibás, ha ilyen igénye van a másiknak.

Mindig kettőn áll a dolog, csak könnyű rákenni egy megcsalás után a vétkesre!

2012. aug. 4. 22:44
 12/22 anonim ***** válasza:
55%
11. Csak tudod van ám ennek egy gerincesebb módja is. VÁLÁS. Olyan nincs h szeretem és azért nem. Ha szereti valaki a párját akkor bármilyen gond is van, nem fog félrelépni.
2012. aug. 6. 16:30
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy írtam én sem lépnék félre, nem tartom egy pillanatig helyesnek, de ettől még nem ítélkezem, mert tudom mit jelent az, ha valakinek vágyai vannak, de nem kapja meg a párjától.

Szerinted egyébként az normális dolog, hogy a pár egyik fele csak mástól kaphatja meg azt amire vágyik? Szerintem nem! Ha én szeretem a férjem/feleségem, akkor megadok neki mindent és nem kötelességből, hanem egyszerűen mert szeretem. Na most ha valaki félrejár, akkor szerinted megkaphat otthon mindent? Nem! Bár ez még mindig nem mentség a megcsalásra és én csak azt írtam, hogy ne ítélkezzünk úgy, hogy nem voltunk még a helyzetében, mert nem tudhatod, hogy miért van mégis a párjával. Jó vannak kattant idióták, akiket pont a titkolózás, a tiltott gyümölcs van, de nem kéne általánosítani.

A másik, hogy normális dolog minden egyes probléma miatt válni? Az ha valakit a párja rendszeresen átvág azt miért nem ítéli el a társadalom annyira mint egy megcsalót? Ugyanarról van szó!!! Átveri a másikat!!! A különbség csak az átverés okában illetve módjában van, ami szerintem már 'majdnemhogy teljesen mindegy.

Most mondjak valamit? Én is egy nagy ökör vagyok ám! A férjem nem egyszer átvert már, szó szerint belehazudott a képembe és én barom még ezek után is vele vagyok. És miért? Mert én hülye szeretem. Gondolkodtam rajta, hogy mi lett volna ha az derül ki, hogy megcsalt és arra jutottam, hogy talán az lehet még jobb is lett volna, mert az csak egy FIZIKAI SZÜKSÉGLET, nem úgy, mint amit velem tett. És én még ezek után sem csaltam meg egyszer sem, pedig az gyakorlatilag kiegyenlítésnek is elmehetne. Nem én inkább hiszek az egészben és nem rúgom fel "harc" nélkül! Tudod mi lenne inkább egyből válóok? Az ha beleszeretett volna akár csak egy kis időre is egy másik nőbe. Na arra egyből én is azt mondanám, hogy "itt a vége..." A szex inkább megbocsátható számomra, mint az ha érzéseket táplál valaki más iránt. De valószínűleg csak én vagyok ilyen defektes, hogy így gondolom.

És igen, gondolhatjátok azt, hogy én egy nagy palimadár vagyok, de ez van, én így gondolom!

2012. aug. 6. 23:48
 14/22 anonim ***** válasza:

Nem is rád céloztam mert tudok olvasni és értettem h te nem léptél félre.

Csakhogy. Ez a valamit nem kapaok meg szöveg. Sokszor csak mentség, sokszor otthon ki sem nyitja a száját. aztán meg az sem mentség h nem kap meg valamit. Akkor sem az a megoldás h félremegy.

Én sem azt mondom h minden egyes dolog miatt válni kell. Nem. De vannak dolgok amiket nem viselnék el. Pl a megcsalás. Miért?? Mert lehet h te csak annyit mondasz h áhh nem érzelmi, de gondolj bele. Egy férfi aki IGAZÁN szereti a feleségét megtenné?? Ugye h nem. NA nállam az már válóok ha a férjem annyira nem szeret, tisztel h félremegy.

Az h átver... megbeszélhető probléma. Ha bocsánatot kér, megbeszéljük, akkkor megbocsátható. Amíg nincs benne egy harmadik fél addig meg lehet tárgyalni. Ha meg tényleg nagyon súlyos a dolog és nem tudok megbocsátani akkor lehet h elválnék szintén.

Mások vagyunk.

2012. aug. 7. 09:21
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

Igen, mások vagyunk. Hidd el vannak olyan dolgok, átverések, amiket hiába beszélsz meg, az már az marad. Ahogy a megcsalás is, de az nekem lehet kevésbé lenne fájó. Ha választani lehetne még az is előfordulhatna, hogy becserélném az átverésem egy megcsalásra. Annak az okát legalább könnyebb megmagyarázni...

Egyébként végeredményben szerintem kb. ugyanazt írjuk, csak az átverés tárgya a más. Azt meg mindenki maga eldönti - ahogy Te is, én is - hogy mikor mi fér bele neki.

2012. aug. 7. 09:36
 16/22 anonim ***** válasza:
74%

16. Akkor én már kezdhetlek is dobálni. 15 éve vagyok a kedvesemmel ebből 10 éve házasok vagyunk és soha eszembe nem jutott h megcsaljam. Persze megnézem a csinos nőket, de nem csalnám meg a nejem. Szánalmasnak tartalak téged is. Bár amíg csak gondolsz rá, nem volna baj, de amit itt leírtál az szánalmas.

Akkor ennyi erővel jöhetnénk azzal h a nőnek meg az a szerepe h utódokat nemzen és ezt nem 1 hímtől. Az állatvilágban is 1 párzás alatt akár több hímmel is hál a nőstény. De ha ugyan ezt egy nő teszi meg az riban.c. Ha egy férfi viselkedik úgy mint 1 állat az meg menő. Na hagyjuk már ezt jó? Mentségeket én is tudnék keresni h miért kefélek félre, de egy az igazság: Sok férfi nem tud csomótkötni a farkára. Na meg se nem szereti se nem tiszteli igazán a feleségét.

35/F

2012. aug. 15. 07:30
 17/22 anonim ***** válasza:
27%

:)

... torta ... birkapörkölt? :) És akkor mi van ha egy "kaviár" kínálkozik (!) és otthon csak "hekk" van, amit lehet még jobban is szeret az ember, de azért csak kíváncsi lehet a másikra is! Sőt kíváncsi is, csak tagadja és megjátsza magát...!

Azt hiszem ez is egy tipikus véget nem érő beszélgetési téma, lényeg, hogy legyen már rábízva mindenkire, hogy eldönthesse mit csinál az életével!

2012. aug. 15. 07:30
 18/22 anonim ***** válasza:
73%
Egy sz*r alak.
2012. okt. 5. 20:30
 19/22 anonim ***** válasza:
szerintem nem tisztességes dolog az ilyen.. am és azért csinálhatja, mert a feleségét megtartja egy biztos pontnak, a szeretővel meg új a dolog és ez tetszik neki, hogy más is megkívánja és másnak is kell még ő
2012. okt. 5. 20:36
 20/22 Johnny B. Goode ***** válasza:
Ősi ösztönöktől vezérelt vagy elhanyagolt.
2013. szept. 1. 14:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!