Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Most komolyan fogyjak csontra és hagyjam abba az edzést? Senki se szereti már az izmos fiúkat?
Figyelt kérdés
Mostmár teljesen átállt a legtöbb lány arra,hogy a pasi legyen vékony,és kevés kis izommal?Mindenhol ezt hallom hogy ne legyen izmos,ne legyen nagydarab stb.Nem vagyok szétgyúrt állat nem is akarok az lenni,de széles vállam,domború mellizmom,vastag karom/lábam van,deltás hátam,kicsit domború izmos fenék.Ez teszik még valakinek? 16/F2012. aug. 2. 13:19
11/19 anonim válasza:
Szerintem a legjobb az "átlag" testalkat, ne legyen girnyó, ne legyen túl "húsos", meg ne legyen izomállat se.. :D Valahol úgy a 3 között :D tehát ha vékony, de nem vézna, és van rajta kis izom, de nem úgy néz ki mint Hulk. xD
18/L
12/19 anonim válasza:
Nekem bejönnek az izmos fiúk de egy csomő barátnőmnek viszont tényleg csak a vékony fiúk jönnekbe de szerintem ha szeretsz sportolni akk semiképpen ne hagy abba :))
13/19 anonim válasza:
Nekem a vékony fiúk nem tetszenek. Felőlem még pocis is lehet :)
14/19 anonim válasza:
Nehogy abbahagyd!
Nekem az izmos fiúk kellenek.
15/19 anonim válasza:
Ahogy írtad, nem akarsz szétgyúrt állat lenni. Ne is legyél! A tipikus tini _________, akiket nem az eszükért szeretnek azok újonnan a girnyókat istenítik. De hidd el van még hal a tengerben. Ui: igazi jó csajoknak a te fajtád kell ;)
16/19 anonim válasza:
A mai lányok meg az ő értékrendjük, ugyan már... egy 15-16 évestől nem is lehet elvárni, hogy igazi férfira vágyjon. Az átlagnak a divatos, trottyos gatyás, deszkáscipős, fullcapes, 40 kilós cukifiúk jönnek be. De ezeknek az eszük is annyi, mint az ideáljaikon az izom... semennyi. De van sok értelmes lány, aki nem az alapján választja ki a srácot, hogy elég vékony-e, elég DC-e a cipője, és elég rózsaszín-e a pólója... másrészt meg, azért, mert a kis p*csák a girnyókra buknak, te még legyél nyugodtan izmos, legyél férfi, hidd el, így jobb csajt fogsz magadnak találni.
17/19 anonim válasza:
Én is 16/lány vagyok, és ezeken a pálcika-rózsaszínpólós fiúkon csak nevetni tudok. El nem tudnám képzelni magam egy ilyen srác mellett. Ha pasi, akkor legyen izmosabb, vagy pocakos, mert mellettük van csak meg az a biztonságérzet, amit én szeretnék egy kapcsolatban. Úgyhogy szerintem ne hagyd abba az edzést. Főleg ha szereted.
18/19 anonim válasza:
szerintem már ritkaság az olyan srác mint te,én csak olyan fiú mellett érzem magam jól aki izmos,sportos :DD a vékony fiúk visszataszítóak...
19/19 anonim válasza:
Jaja, a mai kiscsajoknak a 40 kilós páwák jönnek be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!