Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek, ha nem vagyok az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha nem vagyok az ideálja? Szerintetek érez még ő is valamit?

Figyelt kérdés

Van egy srác,aki eléggé bejön..de csak akkor,ha a közelemben van,ha nincs ott akkor nem is gondolok rá..

Kb fél éve barátság és járás között voltunk..brutálisan nyomult. De egyszer csak abbahagyta,és én akkor szerettem meg igazán. Mint mondtam nekem még nem múltak el teljesen az érzéseim.

Egy hetet töltöttünk együtt a héten..táboroztunk. És mindig rám nézett,ha valami érdekeset,meg vicceset csinált. Volt,hogy összenéztünk,és gyorsan elfordult.

Egyik este mentünk haza és elmondta hogy az ideálja az olyan csaj,aki husisabb,ha fogja a derekát akkor ne a csontot fogja,hanem a húst. Na én ennek pont az ellenkezője vagyok. És az összes eddigi barátnője olyan volt,mint én..Nem értem miért van ez.

Szerintetek érez még valamit? Lehetek még az ideálja?

Azt ne mondjátok,hogy hízzak meg,mert egyszerűen nem tapadnak rám a kilók. Na meg nem is fogom magam telezabálni egy pasi miatt.

2012. aug. 1. 10:29
 1/2 anonim ***** válasza:
Nem kell, hogy az ideálja legyél! Eddig 2 lánnyal találkoztam, aki megfelel az ideálomnak pedig biztos vagyok benne, hogy az apád lehetnék. Az elsőnek volt párja, a második helyett pedig mást választottam, pedig a célegyenesben voltam.
2012. aug. 1. 10:54
 2/2 anonim ***** válasza:
Szerintem még tetszel neki, ez az ideál dolog hülyeség, nekem is csak 1 olyan csajom volt aki olyan volt mint az ideálom...
2012. aug. 2. 23:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!