Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik nekem egy lány és hogyan tudnám kideríteni, hogy ő érez-e valamit a brátságon túl, vagy esélytelen vagyok?
ezzel nem is lenne baj, de a lány az osztálytársam és ha nem jönne össze a dolog akkor elég kínos lehet utána egy osztályba járni, ezért inkább először jó lenne megudni hogy ő érez-e valamit.
hogyan tudnám ezt kideríteni úgy hogy én nem hoznám tudtára az érzéseimet?
arra gondoltam , hogy mivel én falusi vagyok, ő m,eg a szomszéd városban lakik, hogy bemennék valamit vennem kell úgyis amit csak ot kapok meg és megkérdezném hogy lenne-e kedve eljönni velem, mert hát 2 órát kellene várnom a buszra. csak ezzel az a baj hogy a barátság miatt is megtenné, szóval kellene valami amivel kideríthetem hogy bejövök-e neki.
eddig még csak 1x volt barátnőm, de akkor is ő tette meg az első lépést, szóval most teljesen anácstalan vagyok, de a lánynak sem volt még barátja.
valami ötlet ha lenne azt megköszönném.
17/f és 16/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!