Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A piszkálódása ellenére jól...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A piszkálódása ellenére jól gondolom, hogy tetszem neki?

Figyelt kérdés

Egy negyvenes férfi ismerősöm folyton azzal nyaggat, hogy vékony vagyok :-S (169 cm és 51 kg, de valószínűleg vékony csontozatú, mert egyébként van rajtam hús ahol kell :-D )

Mindenki mástól elismerő pillantásokat és dicsérő szavakat kapok, de ő egyfolytában ezzel piszkál. Közben látom, hogy sokszor olyan furcsán néz rám, ugyanúgy megnéz az utcán, vagy ahol találkozunk, ha azt hiszi, hogy nem látom, akkor alaposabban szemrevételez...mindenhol... a múltkor pl. teljesen zavarba jött a rövid szoknyámtól, össze-vissza beszélt, kereste a szavakat, szóval ugyanúgy viselkedett, ahogy mások szoktak. Még ennyi idősen is lehetséges ez? Nem nőnek ki a férfiak ebből érett korukra? :-D

2012. aug. 1. 10:16
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Attól függ te hány éves vagy.
2012. aug. 1. 10:19
 2/12 A kérdező kommentje:
30
2012. aug. 1. 10:19
 3/12 anonim ***** válasza:
Azt hiszem ezt a filmet meg kellene nézned: Nem kellesz eléggé (He's Just Not That Into You) Ha már láttad, sejtheted a választ.
2012. aug. 1. 10:22
 4/12 A kérdező kommentje:
Nem láttam még, bár a címéből sejtem a lényeget.... leírnád te mire következtetsz belőle? Most perpillanat nincs időm megnézni :-D
2012. aug. 1. 10:24
 5/12 anonim ***** válasza:
Ha piszkálódik akkor az nem jelenti feltétlen azt, hogy tetszel neki, vagy ha igen, akkor annyira de annyira éretlen, ami a korához képest nem normális. (Volt egy barátom, akinek tetszettem és folyton piszkálódott velem, egy ideig nem foglalkoztam vele, aztán már nagyon utáltam, a lényeg, hogy ez nem valós vonzódás a legtöbb esetben, hanem figyelemfelkeltés, ami ki tudja miért van, az én esetemben csak magányos volt a srác és úgy tűnt neki, hogy én gondoskodó pót-anyuka lehetek neki.) Szerintem ne vonj le ebből messzemenő következtetéseket, inkább szembesítsd vele, hogy mit csinál és kérdezz rá, hogy mire véld ezt a hozzáállást. Amúgy jó film, egyszer majd nézd meg :))
2012. aug. 1. 10:40
 6/12 A kérdező kommentje:
Amúgy egy érett, felelősségteljes férfi, karrierrel és családdal, és csak ezzel az egy dologgal piszkálódik, amúgy teljesen jól el tudunk beszélgetni, kedveljük egymást. De fogalmam sincs, hogy ezzel mire akarja felhívni a figyelmemet, amikor pont nem úgy tűnik a nézéséből, mintha annyira visszataszítónak találná a látványt.
2012. aug. 1. 10:46
 7/12 anonim ***** válasza:
Családja van? Hát akkor itt a magyarázat: nem tud mit kezdeni vele, hogy tetszel neki, gondolom nem akarja a családi békét veszélyeztetni.
2012. aug. 1. 11:53
 8/12 anonim ***** válasza:
Utolsónál a pont. Nem mondhatja ki egyenesen, mert akkor könnyen bevinnéd az erdőbe...
2012. aug. 1. 13:17
 9/12 A kérdező kommentje:
Sosem jeleztem felé, hogy egyébként tényleg szívesen bevinném az erdőbe :-D de nyilván nem lehet, és ezt én is tudom :-( de ha én ezt belátom, akkor vajon ő miért incselkedik velem?
2012. aug. 1. 13:34
 10/12 anonim ***** válasza:
Mert szórakoztatja, szerintem tisztázd vele, és (remélem így gondolod) mondd meg neki, hogy ne számítson tőled semmire.
2012. aug. 1. 13:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!