Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miert nem valaszolt erre, ti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert nem valaszolt erre, ti irnatok neki ennek ellenere?

Figyelt kérdés

Lany vagyok, 2 x-en tul. O fiu, meg nem toltotte be a huszat. (nem szamotteveo a kor, azert nem irom, hogy ne legyen tul felismerheto.)

Nyaron ismertem meg, egyutt voltunk par hetet. Sokat simogatott, beszelgettunk satobbi. Aztan a korulmenyek megvaltoztak kilometerekben merheto modon. Irtam neki egy rovid uzenetet, de abszolut semmi szemelyeset, csak egy viszonylag fontos dolgot kerdeztem egy munkaval kapcsolatban. Erre nem valaszolt, edig elolvasta. Nagyon duhit, mert olyan, mintha nem venne emberszamba sem. Mar nem mint pasi erdekel, egyszeruen csak szeretnek valaszt kapni az emailben feltett kerdesemre es arra, hogy egy ilyenre mi a banatert nem tudott valaszolni. Irjak neki egy utolsot, vagy hagyjam a fenebe? Ez olyan megalazo, es szamomra erthetetlen. Alap udvarissagi forma, hogy, ha irnak, arra valaszolok, plane, ha fontos.

2012. júl. 22. 16:37
 1/5 anonim ***** válasza:
Írj neki megint, hátha ép nem tudott válaszolni és megfeledkezett róla (mesék pedig vannak!), ebbe még nem halsz bele. Ha nem válaszol, akkor egyértelmű, hogy mi a helyzet.
2012. júl. 22. 16:41
 2/5 anonim ***** válasza:
lehet nem tudta elolvasni azt, amit írtál neki...nem csodálkoznék őszintén szólva...
2012. júl. 22. 16:42
 3/5 anonim ***** válasza:
Kérdezed meg azt a kérdést amit elküldtél neki mástól aki válaszol majd rá. Azért idegesit hogy ő nem válaszolt rá mert igy bebizonyitotta számodra hogy semmilyen téren nem érdekled már .. És ez téged baromira zavar. NEm hiszem hogy aszakmai kérdésre egyedüla világon csak ő tudna válaszolni és hiába tagadod nagyon is érdekel a srác
2012. júl. 22. 16:55
 4/5 A kérdező kommentje:
Pedig erre egyedul o tud. Ha mas is tudna, nyilvan mastol kerdeztem volna. Es, mint irtam, igen, zavar az is, hogy nem vesz tudomast rolam. Nem, mint not zavar, hanem, mint embert.
2012. júl. 22. 16:59
 5/5 anonim ***** válasza:
TE G*CI!VÁLASZOLJ A K*RVA E-MAILEMRE,DE KIBEB*SZOTT GYORSAN!---ezt érdemli..
2012. júl. 22. 17:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!