Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert nem valaszolt erre, ti irnatok neki ennek ellenere?
Lany vagyok, 2 x-en tul. O fiu, meg nem toltotte be a huszat. (nem szamotteveo a kor, azert nem irom, hogy ne legyen tul felismerheto.)
Nyaron ismertem meg, egyutt voltunk par hetet. Sokat simogatott, beszelgettunk satobbi. Aztan a korulmenyek megvaltoztak kilometerekben merheto modon. Irtam neki egy rovid uzenetet, de abszolut semmi szemelyeset, csak egy viszonylag fontos dolgot kerdeztem egy munkaval kapcsolatban. Erre nem valaszolt, edig elolvasta. Nagyon duhit, mert olyan, mintha nem venne emberszamba sem. Mar nem mint pasi erdekel, egyszeruen csak szeretnek valaszt kapni az emailben feltett kerdesemre es arra, hogy egy ilyenre mi a banatert nem tudott valaszolni. Irjak neki egy utolsot, vagy hagyjam a fenebe? Ez olyan megalazo, es szamomra erthetetlen. Alap udvarissagi forma, hogy, ha irnak, arra valaszolok, plane, ha fontos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!