Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak, ha a strandon nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, ha a strandon nagyon ráizgultok egy nőre akkor mi van?

Figyelt kérdés
Mármint,ott mászkáltok fel alá álló farokkal? :D
2012. aug. 1. 01:25
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
Nekem? Te irkálsz ki ilyen gyökérségeket, meg erre izgulsz..csak elmondtam h mi volt félreértető számomra..őrült nőszemély:D
2012. aug. 1. 01:51
 22/40 A kérdező kommentje:
a csudimudiba milyen vicces voltál:P
2012. aug. 1. 01:52
 23/40 anonim ***** válasza:
Privátba ismerkedjetek és csipkedjétek már egymást aranyoskáim :)
2012. aug. 1. 01:56
 24/40 A kérdező kommentje:
csipkedje magát,engem meg hagyjon
2012. aug. 1. 01:58
 25/40 anonim ***** válasza:
látom a fejed felett a kérdőjelet
2012. aug. 1. 01:58
 26/40 anonim ***** válasza:
Igen, de nem akarok veled orális szexet kezdeményezni.
2012. aug. 1. 02:03
 27/40 A kérdező kommentje:
dehát én csak a plüssmacimat mutattam :O
2012. aug. 1. 02:05
 28/40 anonim ***** válasza:
Szóval nem borotválod...?
2012. aug. 1. 02:07
 29/40 anonim ***** válasza:
100%
A kérdésről eszembe jutott egy jó vicces emlék Balcsiról. Hárman srácok a vízből figyeltük a csajokat, nagyon szép lányok voltak egy kettő lekapta a melltartót is a napozáshoz nem igazán zavartatták magukat. Nekünk meg ugyebár beindult a gépezet.. nem tudtunk kimenni a vízből és már poénból is közelebb merészkedtünk hozzájuk. Ez úgy nézett ki hogy a sekély vízben hasalva közlekedtünk és az álló farkunkkal húztuk tovább magunkat, araszolgattunk és olyan nyomott hagytunk magunk mögött a homokban mint a sikló ahol elkúszik! :D Közben meg szakadtunk a röhögéstől, jó emlék nagyon 16-17 évesek voltunk, gyerekek. :))
2012. aug. 1. 02:08
 30/40 anonim ***** válasza:
Nekem nem áll fel a strandon attól még, hogy látok jó nőket. De ha még fel is állna, akkor sem látszódna, mert egyrészt kicsi :) másrészt nem tangácskában nyomulok. De nekem az, hogy meglátok egy pár pillanatra egy segget nem okoz merevedést, tovább bámulni pedig nem szoktam, mert illetlennek gondolom.
2012. aug. 1. 02:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!