Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagy gerinctelenség lenne, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy gerinctelenség lenne, ha egy párkapcsolatban élő lánynál próbálkoznék?

Figyelt kérdés

Érzem rajta, hogy nagyon gyenge lábakon áll a kapcsolata, és azt is érzem, hogy tetszem neki. (bár nagyon próbálja titkolni, és ellenállni, de biztos, hogy lenne esélyem)

Nagy szemétség ilyenkor próbálkozni nála? Lehet, hogy épp csak egy rossz szakaszában jár a kapcsolata, és én tenném tönkre... de az is lehet, hogy jót tennék vele, ha segítenék neki kilépni belőle.

Közös programokra vevő szokott lenni, mivel mindketten ugyanazokat a dolgokat szeretjük teljesen (de tényleg, ilyen emberrel még soha életemben nem találkoztam), már csak ezért is összeillenénk nagyon, meg a személyiségünk is nagyon hasonló, a barátja pedig pont az ellenkezője annak, amilyen ő.

A próbálkozást nem úgy értem, hogy leteperem, de szeretném ha tudná, hogy nem csak egyszerűen tetszik, hanem szerelmes vagyok belé, és utána ezzel a tudattal átgondolhatná, hogy kit szeretne.

Mit gondoltok, ez szemétség? Nem akarom, hogy rossz legyen neki, de velem tényleg sokkal jobban járna, és ezt nem nagyképűségből mondom.

2012. júl. 31. 22:39
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Nem a legerkölcsösebb de nyugodtan csináld. Ha a csaj félrelép ő lesz a hibás nem te. De nekem ilyen lány nem kéne.
2012. aug. 1. 00:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!