Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindenki kiirogatja, hogy milyen nagyok a mellei. Valaki árulja el, hogy a fiúk mit szeretnek az ágyban, vagy párkapcsolatban?
Az az ideális méret, ami neked van. NINCS ideális méret!!!
NEM minden csaj melle nagy, és NEM minden pasi a nagymellű csajokat szereti.
Lassan vége a kánikulának, jöhetnek a normális kérdések...
Én a nagy cicit szeretem egy lányon.
25F
Én birom a kicsiket :-)
A 399dd mellekben semmi szép nincs XD
Ha mar parkapcsolatrol van szo, en azt szeretem (szeretnem), ha kiegeszitjuk egymast, egy hullamhosszon vagyunk, jol erezzuk magunkat egymas tarsasagaban, elfogad engem a hibaimmal egyutt, intellektualis partnerei is tudunk lenni egymasnak, meg tudunk beszelni mindent es a szexben is oromet tudunk szerezni egymasnak.
A mellmeret pedig nem feltetele annak, hogy vonzonak talalok-e egy lanyt, vagy sem.
26/F
Láttam már A-s mellet olyan formásat hogy leesett az állam, de szerintem a forma az ami elsődleges. A méret az másodlagos! Nekem egy erős B-s vagy C-s kellene, ami pulcsin keresztül is jól látszik, de ne legyen nagyobb egy gália dinnyénél, és formára se legyen olyan golyós. :D
Linkelhetnél képet a tiedről arc nélkül. :)
Amúgy meg a kicsike mell is izgató és szép is, tehát emiatt nem kell aggódni. De természetesen van egy optimum sáv ahol minden eshetőség jó és szép!
Kb hasonló ez a dolog mint a férfiak farokmérete!
29F
tegnap 11:35
Ez a szilikonellenesség csak egy fóbia!
A csaj finom bőrét veszed a szádba és azt is érinted, csak kicsit kiemelték neked!
Ha természetes a műtét után akkor az szinte egyenértékű!!!
29F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!