Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Amikor nézitek az olimpiát nem gondolkoztok el hogy mennyi jó pasi van? :D
Figyelt kérdés
Nekem nagyon sok tetszik onnan. Néha csak azon tűnődöm hogy "Ez is milyen jó, az sem rossz" stb. Más is van így vele?2012. júl. 31. 22:27
21/24 anonim válasza:
Szinte csak ezen gondolkozom. És eddig én is úgy voltam az olimpiával, hogy unalmas, de most csak ezt nézem. Magyarok közül Gyurta Dani a legjobb minden értelemben, de Áron is szimpatikus. :) És persze a külföldiek közül is felfedeztem már néhány jófélét.
22/24 A kérdező kommentje:
Én meg eddig nem igazán voltam oda Gyurtáért, de most mióta nap mint nap mutogatják kezd bejönni. Régen valahogy nem tetszett, igaz idősebb lett és férfiasabb, Athénban még csak 15 éves volt vagy hogy...
Amúgy tegnap néztem egy férfi röplabda meccset: Usa és Brazília. Hát ott is voltak ám jófélék...Nem is 1. Meg a műugrók is, habár ott sok volt a fiatal, de a 20-on évesek, hmmm
De amúgy az a Lochte vagy hogy írják ő is jó pasi tényleg. Mármint külsőleg, de olyan tuskó, hihetetlen nagyképű, és ezáltal hiába van helyes arca de kiábrándító egy alak. Meg vannak még úszók akik jók csak hát a sapka meg a szemüveg nagyon eltakarja őket
2012. aug. 3. 22:53
24/24 anonim válasza:
látom sok itt a kamaszlány :) nos, ha kicsit felnőttök majd, már nem (így) fog érdekelni az egyébként elég unalmas Olimpia. helyette a pasitokkal fogtok hancúrozni, meglátjátok az sokkal jobb lesz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!